Soul: primul trailer a celui mai emoționant desen animat marca Pixar

Dacă despre producțiile Pixar se spune adesea că „au suflet”, pentru sensibilitatea și profunzimea temelor abordate, următorul film al companiei nu doar că se poate încadra în aceeași descriere, însă are și un titlu pe măsură.

Soul, în regia lui Pete Docter (Inside Out, Up, Monsters, Inc.) și a lui Kemp Powers, a primit ieri primul trailer oficial, anunță variety.com.

În centrul poveștii pare să stea chiar întrebarea ce deschide clipul: „Tu pentru ce ai vrea să fii cunoscut pe Pământ?”. Pentru Joe Gardner, profesorul de muzică căruia îi dă glas Jamie Foxx, răspunsul este: cântăreț de jazz. Doar că, înainte de a se putea bucura de momentul care să îi deschidă calea drept muzician, are un accident ce face ca sufletul său să fie despărțit de corp.

Ajunge astfel într-un spațiu eteric, de tranziție, unde sufletele trebuie să se purifice înainte de putea întoarce în corp. Aici o întâlnește pe 22 (interpretată de Tina Fey), un suflet tânăr și naiv, fără prea mari ambiții, alături de care Joe va da startul unei călătorii ce trebuie să îl readucă în corpul său înainte de a fi prea târziu.

„Avem un timp limitat pe această planetă. Tu vrei să devii acea persoană care te-ai născut să fii. Așa că nu-ți pierde timpul cu toate nimicurile. Folosește-ți orele făcând ceea ce te va arăta așa cum ești cu adevărat, tu cel grozav și plin de pasiune, dornic să contribui cu ceva de preț la această lume”, punctează naratorul animației.

Soul va ajunge în cinematografe pe 19 iunie 2020, anunță cinemagia.ro.

source:Cinemagia.ro
1