Top 5 filme cu Robert Pattinson recomandate de Afisha.md

Robert Douglas Thomas Pattinson s-a născut pe 13 mai 1986 în Londra, Anglia. A crescut în Barnes, în sud-vestul Londrei, împreună cu două surori mai mari. Robert și-a descoperit dragostea pentru muzică cu mult înainte de a juca și a început să învețe chitara și pianul la vârsta de patru ani. A descoperit dragostea pentru film la începutul adolescenței și a preferat să privească filme în loc de a-și face temele. Acest lucru a fost baza motivației sale pentru a începe o carieră în lumea filmului.

Mai jos aveți un TOP alcătuit din 5 filme cu Robert Pattinson, care cu siguranță vă vor trezi interesul:


The Batman (2022)

Când Riddler, un criminal în serie sadic, începe să ucidă personalități politice cheie în Gotham, Batman este forțat să investigheze corupția ascunsă a orașului și să pună la îndoială implicarea familiei sale.

Acest film poate fi vizionat astăzi și la CInematograful Cineplex din Chișinău, în limbile rusă și engleză.
Biletele online la cinema pot fi procurate aici.


The Devil All the Time (2020)

Personaje sinistre converg în jurul unui tânăr devotat să-i protejeze pe cei pe care îi iubește într-un oraș postbelic, plin de corupție și brutalitate.


Tenet (2020)

Înarmat cu un singur cuvânt, Tenet, și luptă pentru supraviețuirea întregii lumi, un Protagonist călătorește printr-o lume crepusculară a spionajului internațional într-o misiune care se va desfășura în ceva dincolo de timpul real.


Waiting for the Barbarians (2019)

La un avanpost izolat de frontieră, un magistrat colonial suferă o criză de conștiință când sosește un colonel al armatei care caută să interogheze localnicii despre o revoltă iminentă, folosind tactici crude care îl îngrozesc pe magistrat.


The Lighthouse (2019)

Doi paznici de far încearcă să-și mențină sănătatea mentală în timp ce locuiesc pe o insula îndepărtată și misterioasă din New England în anii 1890.

Dacă ți-au plăcut recomandările Afisha.md, fii în continuare cu ochii pe noi.

source:Afisha.md
0