Top cele mai profitabile filme de la Hollywood din 2019

Anul 2019 a fost unul productiv pentru industria cinematografică. Au fost aduse multe premiere importante și s-au depășit multe recorduri.

Care sunt peliculele care au adus cele mai mari sume de bani în visteria studiourilor de filme de la Hollywood, aflați în rândurile următoare: 

1. Avengers: Endgame $2,797,800,564; 

Tony Stark înregistrează un mesaj pentru Pepper Potts, în speranța că, într-o bună zi, vorbele lui vor ajunge la destinatar. Între timp, Răzbunătorii care au supraviețuit decimării provocate de Thanos cu un simplu pocnet din degete încearcă să găsească o cale de a-și salva prietenii, aliații. 

2. The Lion King $1,654,627,171;

Disney ne poartă într-o nouă călătorie în savana africană, acolo unde se naște un viitor rege. Tânărul leu Simba îl venerează pe tatăl său, regele Mufasa și își asumă rolul de viitor conducător. Însă, nu toți cei din regat se bucură de venirea pe lume a puiului de leu. 

3. Spider-Man: Far from Home $1,131,831,806; 

Filmul extinde universul Spider-Man, scoțându-l pe Peter Parker din zona de confort a casei sale din Queens, New York, pentru a-l trimite în Europa, în ceea ce se presupunea că va fi o vacanță școlară-dar care se transformă în cea mai mare provocare și aventură epică de până acum. 

4. Captain Marvel $1,128,274,794; 

Acțiunea noului film „Captain Marvel” are loc în 1995, când Carol Danvers, fost pilot în U.S. Air Force, devine unul dintre cei mai puternici eroi ai galaxiei. După un stagiu de pregătire în Starforce, o unitate militară de elită de pe planeta Kree, Carol se întoarce pe Pământ, cu o mulțime de întrebări fără răspuns despre trecutul și identitatea ei. 

5. Toy Story 4 $1,072,056,029; 

Comedia continuă aventurile îndrăgitelor jucării care au parte, de data această, de noi aventuri și de noi personaje. Filmul este regizat de Josh Cooley și produs de Mark Nielsen și Jonas Rivera. Andrew Stanton, Lee Unkrich și Pete Docter sunt producători executivi, iar Stanton și Stephany Folsom semnează scenariul. 

6. Aladdin $1,050,693,953;

Actualul Aladdin nu este un film de desene animate, ci un live-action regizat de Guy Ritchie. Aladdin e o pușlama descurcăreață și fermecătoare, un orfan crescut de capul lui pe străzile din Agrabah, un hoțoman cu inimă de aur. Chiar inocența lui e motivul pentru care maleficul vrăjitor Jafar îl alege pentru a intra în Peștera Minunilor. Dar odată ajuns acolo, Aladdin pune mâna pe lampa fermecată și, cu ajutorul duhului ei, încearcă să o vrăjească pe prințesa Jasmine, de care e îndrăgostit până peste urechi. 

7. Joker $938,046,890;

Filmul își concentrează acțiunea originală și nemaivăzută până acum pe marile ecrane în jurul unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC. Cu o viziune amplă și complexă, Phillips explorează traiectoria lui Arthur Fleck (Phoenix), un individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă și fascinantă, care nu poate fi inclus în niciun stereotip. 

8. Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw $758,910,100;

După opt filme care au acumulat aproape 5 miliarde de dolari, franciza Furios și iute prezintă acum primul său capitol separat, Furios și iute: Hobbs & Shaw, în care Dwayne Johnson și Jason Statham devin protagoniști, reluandu-și rolurile lui Luke Hobbs și Deckard Shaw. 

9. Ne Zha $700,547,754;

Născut cu puteri unice, un băiat este recrutat pentru a lupta împotrivă demonilor și pentru a salva comunitatea care se teme de el. 

10. The Wandering Earth $699,760,773;

Pe măsură ce soarele moare, oamenii din întreagă lume construiesc stații gigantice pentru a muta Pământul de pe orbita sa și a naviga către un nou sistem stelar. Cu toate acestea, călătoria de 2500 de ani vine cu pericole neașteptate, iar pentru a salva umanitatea, un grup de tineri luptă din greu. 

11. How to Train Your Dragon: The Hidden World $519,896,648;

Hiccup trebuie să caute „Lumea ascunsa”, o lume secretă a dragonilor înainte ca un tiran angajat pe nume Grimmel să o găsească mai întâi.

12. It Chapter Two $457,396,131;

Răul revine la suprafața în Derry sub îndrumarea regizorului Andy Muschietti care aduce laolaltă din nou membrii Clubului de tocilari-adulți și adolescenți-în locul unde totul a început.

13. Pokémon Detective Pikachu $431,705,346;

Într-o lume în care cei din jur colecționează Pokémoni pentru a-i pune să lupte unii cu ceilalți, un adolescent da peste un Pikachu inteligent și vorbitor care își dorește să devină detectiv.

14. The Secret Life of Pets 2 $429,434,163;

Este continuarea imensului succes din 2016, și ne duce iar în lumea secretă a animăluțelor de companie, cu noi peripeții și aventuri atunci când sunt lăsați singuri acasă. Terrier Max se confruntă cu mari schimbări în viață lui. Stăpâna lui (Ellie Kemper) s-a măritat și acum are un copil, Liam. Max este atât de grijuliu cu Liam, că a dezvoltat un tic nervos.

15. My People, My Country $412,304,498.

Este format din șapte nuvele regizate de mai mulți directori, care au la bază tot atâtea momente de la fondarea Republicii Populare Chineze.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:filmnow.ro
0