Urmează Wednesday să iasă de pe Netflix? E complicat!

Publicat: 9 ianuarie 2023

Drepturile pentru serialul Wednesday sunt acum deținute, legal, de Amazon

Serialul Wednesday a fost în topul Netflix, dar ar putea să își ia la revedere de la serviciul de streaming, la fel de repede pe cât a câștigat faima pe platformă, fiind posibil ca un eventual sezon 2 să nu mai fie lansat pe această platformă, scrie shortlist.com.

În regia lui Tim Burton, celebrul spin-off la Familia Addams a spart toate recordurile pe streaming, după ce a fost lansat pe platformă pe 23 noiembrie, surclasând Stranger Things de pe primul loc, ca cel mai vizionat serial (în număr de ore) în decursul unei singure săptămâni, pentru un serial în limba engleză pe Netflix; macabrul serial a depășit la rândul lui 1 miliard de vizionări.

Totuși, problema constă în faptul că serialul este o producție semnată Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), mai scrie shortlist.com. Anul trecut, MGM a fuzionat cu Amazon pentru impresionanta sumă de 8,5 miliarde de dolari, oferind către Amazon propriul portofoliu de titluri.

Așa cum observa inițial The Independent, este vorba de o înțelegere pentru ca drepturile pentru serialul Wednesday sunt acum deținute, legal, de Amazon și există o posibilitate clară ca platforma să găzduiască sezonul 2, mai scrie publicația mai sus citată.

Totuși, Amazon a declarat că nu are de gând să distribuie titlurile MGM doar pe Prime Video. Același lucru s-a întâmplat și cu seria de filme James Bond, deținut parțial de Amazon dar distribuit și de către Eon Productions.

source:Afisha.md
0