Vezi ce filme privim în luna iunie la cinema

Waaaw! În această lună, în rețelele de cinematografe Patria vor fi ecranizate o serie de filme bombă, printre care X-Men, Pokemon, Men in Black sau MA, transmite diez.md. Vedeți mai jos filmele care vor apărea în luna iunie la Chișinău.

Godzilla II. Regele Monștrilor în 3D, 30 mai

O aventură epică plină de acțiune, Godzilla: King of the Monsters (2019) o aduce pe Godzilla într-o confruntare decisivă cu unii dintre cei mai populari monștri din istoria culturii populare. Noua poveste urmează eforturile eroice ale agenției criptozoologice Monarch, în timp ce membrii ei se confruntă cu o serie de monștri de dimensiuni colosale, inclusiv cu Godzilla, care se va confrunta cu Mothra, Rodan și cu rivalul său final, monstrul cu trei capete King Ghidorah. Când aceste super-specii antice, considerate a fi simple mituri, ies la suprafață, toți se luptă pentru supremație, lăsând însăși existența omenirii să atârne în balanță. Oare care va fi soarta omenirii?

Singuri acasă 2 în 3D, 30 mai

Continuarea delicioasei animații ne întreabă ceva ce sigur ne vă pune pe gânduri: ne iubim amărăluțele de companie, dar cât de bine le cunoaștem, de fapt?

Pokemon. Detectiv Pikachu în 3D, 6 iunie

Într-o lume în care cei din jur colecționează Pokémoni pentru a-i pune să lupte unii cu ceilalți, un adolescent dă peste un Pikachu inteligent și vorbitor care își dorește să devină detectiv.

X-Men: Dark Phoenix 3D, 6 iunie

La zece ani după Apocalipsă, din cauza expunerii în mod repetat la radiații, apare o nouă generație de mutanți. Printre aceștia se află și fermecătoarea Jean Grey, o tânără care începe să manifeste puteri nemaiîntâlnite. Sedusă și coruptă de puterea extraordinară de care dispune, Jean se transformă în Dark Phoenix, devenind astfel un dușman de temut. Confruntându-se cu noua succesiune de evenimente, X-men va trebui să hotărască dacă viața unui singur membru al echipei este mai importantă decât cea a oamenilor din întreaga lume.

MA, 13 iunie

Singuratica Ma, o dulceață de femeie, se împrietenește cu câțiva adolescenți pe care decide să îi lase să petreacă la ea acasă, cu băutură și tot tacâmul. Când credeau că a dat norocul peste ei, o serie de evenimente bizare îi fac pe tineri să se întrebe care sunt adevăratele intenții ale femeii.

Men in Black International 3D, 13 iunie

Agenţii Men in Black au încercat întotdeauna să ţină departe de Pământ scursurile universului. În această nouă aventură au de înfruntat cea mai mare provocare de până acum: o cârtiţă chiar în organizaţia lor.

Povestea Jucăriilor 4 în 3D, 20 iunie

Când o nouă jucărie, pe nume Forky, se alătură găștii lui Woody, o călătorie alături de prieteni dezvăluie cât de mare poate fi lumea pentru o jucărie.

source:Diez.md
0