Will Smith ar putea fi noul Mr. Fantastic

Potrivit unei informații obținute de wegotthiscovered.com, Will Smith este dorit în reboot-ul planificat al lui Fantastic Four. Rolul rezervat starului este cel al lui Mr. Fantastic (jucat de Miles Teller în filmul din 2015 și de Ioan Gruffudd în cel din 2005).

Studiourile Marvel și Disney nu au confirmat deocamdată această informație, iar știri anterioare îl dau și pe John Krasinski drept unul dintre preferații realizatorilor pentru același rol.

Site-ul notează și că Jonah Hill și Seth Rogen sunt candidați pentru rolul lui The Thing. Dacre Montgomery, din Stranger Things, ar putea fi viitorul interpret al lui Human Torch, în vreme ce Michael Fassbender s-ar putea transforma în Dr. Doom, transmite cinemagia.ro.

Mai este însă vreme până în 2021, când va începe pre-producția filmului și va fi anunțată, oficial, întreaga distribuție. Oricum, introducerea echipei Fantastic Four în Universul Cinematografic Marvel nu va începe mai devreme de 2022 (sfârșitul Fazei a 4-a pentru MCU).

Pe Will Smith îl vom vedea anul acesta în Gemini Man (Conspirația), un thriller SF în care joacă alături de Mary Elizabeth Winstead și Clive Owen și care se lansează la noi pe 10 octombrie.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Cinemagia.ro
0