Will Smith va juca într-un nou film fantastic

Dacă-ți plac comediile trăsnite pline de acțiune, mister și elemente de fantasy, s-ar putea ca „Bright” să devină noul tău film preferat.

Povestea se desfășoară într-o versiune diferită a prezentului nostru, în care oamenii și creaturile fantastice conviețuiesc dintotdeauna. Asta înseamnă că o să vedem mulți orci, elfi, centauri ș.a.m.d. Will Smith joacă rolul unui polițist (om) care descoperă accidental un obiect magic extrem de puternic: o baghetă despre care se credea că a fost distrusă. Smith și partenerul lui orc, jucat de Joel Edgerton, trebuie să se asigure că bagheta nu ajunge pe mâinile cui nu trebuie.

Filmul e regizat de David Ayer (omul care ne-a dat „Suicide Squad” în 2016), iar scenariul e semnat de Max Landis, creatorul comediei „American Ultra”. Deși „Suicide Squad” e considerat o porcărie, trebuie să știi că șefii de la Warner Bros. au intervenit constant în proiect și l-au forțat pe Ayer să facă tot felul de schimbări cu care el nu era de acord. Așa că să nu-l judecăm după dezamăgirea aia. „Bright” e o producție Netflix, iar Ayer sigur a avut acum infinit mai multă libertate creativă. O să iasă ceva mai bun, asta-i clar.

source:noizz
0