6 destinații în care trebuie să ajungi în afara sezonului

În loc să faci economii în timpul anului pentru a merge într-o destinație în plin sezon și să aștepți în fiecare loc să poți vizita o atracție turistică, mai bine alegi o perioadă mai puțin aglomerată, pentru a te putea bucura așa cum trebuie de concediu. 

Chiar și câteva săptămâni pot face diferența. Așa că îți propunem câteva destinații unde poți ajunge în afara sezonului:

Buenos Aires

Poate fi tentant să alegi vara în Buenos Aires, mai ales dacă vrei să scapi de iarnă. Dar când aerul condiționat nu este chiar atât de disponibil pe cât este acasă, temperaturile crescute pot fi aproape insuportabile. Vara coincide, de asemenea, cu Crăciunul, care, în majoritatea țării catolice, înseamnă prețuri mari. Încearcă să mergi în lunile de tranziție, precum toamna devreme sau primăvara târzie, pentru o vreme excelentă. 

Aruba

Probabil că ai șters deja de pe listă perioada iunie – noiembrie din cauza sezonului furtunilor, însă Aruba este în afara acesteia, ceea ce înseamnă că este o destinație perfectă pe tot parcursul anului. Aici poți vedea flamingo pe plajă, iar petrecerile sunt cu adevărat memorabile.

Insulele Bermude

Contrar credințelor populare, Insulele Bermude nu fac parte din Caraibe. Pentru că se află din punct de vedere geografic în Nord, sunt deseori confundate cu Insulele Caraibe. Din septembrie până în noiembrie, vremea este suficient de călduroasă pentru înot și scufundări. 

Portugalia

Aproape întreaga Europă este în vacanță în luna august, ceea ce înseamnă că și cele mai puțin cunoscute orașe au o creștere a turismului. De asemenea, înseamnă și că prețurile se scumpesc. Dar vizitând Portugalia în afara sezonului, să spunem în septembrie sau luna mai, este o oportunitate de a evita aglomerația.

Croația

Chiar și în septembrie/ octombrie vremea este foarte bună și călduroasă, perfectă chiar pentru scufundări. De asemenea, vei evita grupurile de turiști și traficul. Un lucru foarte bun, am spune.

Whistler

Vara în Whistler nu trebuie ratată. Pasionații de sporturi de iarnă vin aici pentru a-și petrecere timpul pe pârtie, cu schiurile sau snowboard-ul. De asemenea, escaladările și observarea vieții sălbatice din munți sunt experiențe pe care ar trebui să le trăiești la maximum.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

source:Elle.ro
1