A Quite Place II - filmul cu cele mai mari încasări din pandemie

„A Quiet Place II” este de neoprit. Filmul a revenit, după week-end-ul care s-a încheiat, pe locul 1 în box office-ul american și a devenit astfel prima peliculă din pandemie care trece de pragul de 100 de milioane de dolari încasări în SUA.

Filmul a obținut aproximativ 11,7 milioane de dolari în cel de-al treilea week-end de la lansare, ajungând la o cifră internă totală de aproape 109 milioane de dolari.

Lungmetrajul a depășit inclusiv „In The Heights”, care a deschis la debut cu un venit mult mai mic decât se aștepta, de doar 11,4 milioane de dolari.

Familia Abbott (Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe) trebuie să înfrunte acum terorile lumii exterioare, în timp ce își continuă lupta pentru supraviețuire în tăcere. Forțați să se aventureze în necunoscut, își dau seama rapid că acele creaturi care vânează sunetele nu sunt singurele amenințări care se ascund dincolo de calea nisipului.

Pelicula a fost bine primită de critici. Pe Rotten Tomatoes are rating de 91%.

John Kransinski, soțul actriței Emily Blunt, este regizorul filmului. Actorul în vârstă de 41 de ani a vorbit despre motivul pentru care până la urmă a fost de acord să facă un sequel la „A Quiet Place”, deși inițial era împotriva ideii.

„Nu intenționam să fac un al doilea film”, a declarat John pentru Yahoo Entertainment. „Pentru că prima poveste a fost una atât de intimă, de personală, mai mult de atât nu se putea, din această cauză habar n-aveam cum să abordez o a doua”.

John și Emily Blunt spun că fiica lor de pe marele ecran, Millicent Simmonds, este motivul pentru care au ales să continue povestea.

Ea este continuarea poveștii mele. Emily crede că aceasta este chiar mai personală decât prima”.

source:filmnow.ro
0