Cea mai frumoasă polițistă din Germania e vedetă pe Instagram

Adrienne Kleszar e considerată cea mai sexy polițistă din Germania. Ea lucrează de mai multi ani în Poliție, dar este și model de fitness, iar asta i-a enervat pe superiorii ei.

Cu doi ani în urmă, era desemnată cea mai sexy polițistă din Germania, iar de atunci a urmat în paralel o carieră de fitness model și a devenit influencer pe Instagram, unde a ajuns la 557.000 de admiratori care o laudă pentru silueta ei incredibilă și pentru pozele în care apare în bikini, potrivit eva.ro.

Anul acesta, ea și-a luat un concediu fără plată de șase luni și ar trebui să se întoarcă în secția de poliție pe 1 ianuarie 2019. Adrienne a petrecut acest timp întărind legătura cu admiratorii ei, călătorind prin lume și postând instantanee cu care poate face invidioase multe modele mai tinere și mai cunoscute.

 A stat șase luni fără salariu, trăind din ce a reușit să pună deoparte și din veniturile obținute din fitness și promovare, doar pentru a-și putea continua activitatea de influencer fără să fie nevoită să-și dea demisia din poliție. "Nu voi primi nicio compensație de la guvernul landului Saxonia, am trăit din economii și din activitățile mele de pe rețelele de socializare", a explicat ea într-o înregistrare video postată în iulie.

Adrienne colaborează cu firme de haine și producători de suplimente nutritive și acum câștigă binișor din modeling. Dar "viața dublă" a frumoasei polițiste în vârstă de 34 de ani nu putea dura prea mult.

Fotografiile sale din ce în ce mai îndrăznețe și faima pe care a dobândit-o au început să-o deranjeze pe superiorii săi. Știind că ea urmează să se întoarcă la lucru, au convocat-o săptămâna aceasta la secție și i-au pus în vedere că fie revine la programul normal de lucru în ianuarie, fie își dă demisia.

Landul saxon se confruntă cu o lipsă de agenți de poliție și va scoate la concurs 1.000 de posturi, relatează presa germană citată de Daily Mail. Adrienne a spus pentru cotidianul Bild că i-ar plăcea să fie și polițistă, dar să continue și activitatea de pe rețelele de socializare, dar, din păcate, nu poți să ai tot ce-ți dorești în viață.

Ea mai are la dispoziție doar acest weekend pentru a decide dacă va continua să fie polițistă sau dacă va fi model de fitness pe rețelele de socializare; ultimatumul pe care i l-au dat șefii expiră luni.

source:Eva.ro
3