Cele mai ieftine atracții turistice din Europa în care merită să ajungi

În mod cert, Europa este un adevărat tărâm care încă nu a fost descoperit în totalitate și pentru care ai toate motivele să îți dorești să îl descoperi.

Chiar dacă vara s-a sfârșit, asta nu înseamnă că nu ar trebui să te gândești deja la următoarea vacanță pe care o vei avea, mai cu seamă dacă te hotărăști de acum, îți poți lua biletele și poți găsi cazare la prețuri mult mai accesibile. Poți aprecia mult mai bine aceste destinații turistice în afara sezonului deoarece nu este atât de aglomerat, eviți cozile și poți fi mult mai atentă la anumite locuri care în timpul sezonului nu ți-au atras atenția. Dacă nu ai ajuns măcar o dată într-unul dintre aceste orașe, află că este momentul să o faci și să apreciezi frumusețea pe care o au.

Astfel, iată care sunt cele mai ieftine destinații din Europa în care merită să ajungi:

1. Varșovia, Polonia

Polonia a devenit una dintre cele mai bune destinații în care să mergi în vacanță, atât cu familia, cât și cu partenerul. Poate fi o destinație extrem de bună dacă vrei să ai parte de o escapadă romantică în weekend alături de partener. Muzee, străzi pline de restaurante, dar și o gastronomie inedită, toate te vor face să revii cu plăcere în acest oraș.

2. Berlin, Germania

Dacă încă nu ai fost în Berlin, află că este o atracție turistică în care merită să ajungi deoarece nu necesită un buget atât de mare, iar locurile pe care le poți vizita sunt cu adevărat minunate. Orașul este bogat în multe locuri în care merită să te duci, precum muzee, restaurante sau chiar cluburi, asta în cazul în care ești adepta distracției în cluburi.

3. Paphos, Cipru

Dacă ești în căutarea unei destinații cu adevărat fascinante, atunci Cipru este locul în care trebuie să mergi. Pe lângă peisajul extrem de frumos, dar și plajele impresionante, toate aceste locuri te vor încânta vizual încă din prima clipă în care ajungi. Chiar dacă vara temperaturile sunt mult mai ridicate, poți merge și în extra sezon, când temperaturile scad.

4. Moscova, Rusia

Peisajul mirific al Rusiei te va fascina încă din prima clipă. Poate că te va surprinde acest lucru, însă face parte dintre destinațiile pentru care nu trebuie să scoți foarte mulți bani din buzunar pentru a ajunge. Fie că alegi să mergi vara sau iarna, peisajul rămâne la fel de frumos. Pe lângă muzeele sau spectacolele pe care le poți vedea, este și o destinație în care poți face shopping, dacă ești în căutarea unui oraș în care să și faci shopping.

5. Bruxelles, Belgia

În luna noiembrie, poți plăti mult mai puțin pe un bilet în Bruxelles, iar dacă îți planifici cu mult timp înainte, atunci mult mai bine. Pe lângă teatre, muzee, Bruxelles-ul este recunoscut și pentru nenumăratele castele pe care le are. Dacă vrei o vacanță în care să vizitezi foarte mult, atunci Bruxelles ar trebui să fie alegerea ta. 

6. Kiev, Ucraina

În Kiev poți vedea o mulțime de atracții culturale, dar și foarte multe insule, dacă vrei să îți petreci vacanța în natură. Află că este inclus pe lista celor mai ieftine destinații turistice din Europa, în care trebuie neapărat să mergi. Poți admira arhitectura care se află la tot pasul, dar și diferitele tipuri de mâncăruri tradiționale.

7. Dublin, Irlanda

De asemenea, și în Dublin poți merge dacă ai un buget mai redus pentru vacanțe. În cazul în care nu ai ajuns încă în Dublin, ar trebui să o faci. Orașul este recunoscut pentru mai multe festivaluri pe care le are. Dacă vei vizita în septembrie acest oraș, vei da peste un peisaj extrem de frumos, deși temperaturile nu sunt extrem de prietenoase.

8. Valea Douro, Portugalia

În Douro vei da peste un peisaj cu adevărat fascinant, alături de multe alte locuri pe care le poți vizita. Pe lângă natura impozantă, vei putea avea ocazia de a gusta cele mai bune vinuri. Află că este la o distanță de trei ore de Lisabona, ceea ce înseamnă că poți vizita și Lisabona, dacă îți dorești acest lucru.

9. Istanbul, Turcia

O vacanță în Istanbul este întotdeauna mai mult decât bine-venită. Arhitectura impresionantă, paleta de culori cu adevărat uluitoare, dar și peisajul te vor face să te întorci acolo cu prima ocazie în care ai parte de o vacanță. Iar pe lângă asta, gastronomia Istanbul-ului este cu adevărat una spectaculoasă.

10. Ukanc, Slovenia

Pasionații de călătorii în natură vor aprecia acest oraș, numic Ukanc, din Slovenia. Este un oraș minunat, care se află la vest de Lacul Bohinj. Dacă ești în căutarea unei destinații în care să petreci mult timp în natură, atunci Ukanc este alegerea pe care ar trebui să o faci.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Elle.ro
0