Fiecare vară își are distracția sa, iar în această vară - totul va fi „LAPOIANA”!

Publicat: 11 iulie 2023

Încă nu știi cum să-ți faci vara memorabilă? Iată soluția: “Poiana People” te invită la cea de a V-a ediție a festivalului „LAPOIANA”. Acesta este unicul festival de muzică Electro-Techno, dar și Folk-Rock din nordul Moldovei! Evenimentul va avea loc pe data de 12 și 13 August, în satul Glinjeni din raionul Fălești.

Biletele online pot fi procurate aici.

“LAPOIANA” - festivalul care se exprimă prin diversitatea sa muzicală! Vara asta “LAPOIANA” revine cu o nouă ediție, cu un line-up mai consistent, mai divers, mai incendiar, dar și cu mai mulți oameni dornici de a se distra.

Recunoscut prin a fi UNICUL festival de muzică Electronică din nordul Moldovei, în această ediție anunță mai multe genuri muzicale! Cu siguranță, unul dintre artiștii tăi preferați se va afla pe una dintre scenele evenimentului. Da-da, ai auzit bine! Anul acesta, organizatorii sau gândit la preferințele publicului și propun trei scene: retro scena, techno scena și scena principală. Cei prezenți se vor putea identifica ușor cu genul de muzică preferat!

Cea de-a V-a ediție are un line-up deosebit, așadar: Formația „Zdob și Zdub”, Satoshi, Ansamblul Etnofolcloric „Plăieșii” și Nicolae Ciubotaru. Pentru a menține atmosfera incendiară vor mixa muzica DJ precum: Terra BLVCK, Kovalenco Gennadi, Markus Lawyer, Daniel’s Wave, Davydov, Borya Brown, Irina Revenco, Denisei Lefter, Paul Storm, Lena Foxlike, Pcela, Moka Vlad.

Desfășurarea evenimentului:

  • 12 August, prima zi de festival, va începe de la ora 20:00 până la 5:00. Vor evolua DJ: TERRA BLVCK, Daniel’s Wave, Davydov, Borya Brown, Paul Storm, Lena Foxlike, Pcela.
  • 13 august, a doua zi de festival va începe de la 13:00 până la 5:00. Vor evolua: ZDOB și ZDUP,  SATOSHI,  PLĂIEȘII , Nicolae Ciubotaru, KOVALENKO GENNADI,  MARKUS LAWYER, Irina Revenco, Denisez Lefter.                    

Dacă anii precedenți, organizatorii au propus mai mult genul Electronic Music, atunci în acest an, au variat și cu genurile Folk-Rock, Pop-Rap, Populară, dar și muzica Anilor ‘80, ‘90, 2000. Unde ai mai auzit ca într-un sat din nordul Moldovei, pe aceeași scenă, să cânte Zdob și Zdub, Plăieșii împreună cu Satoshi? Trăiește experiența alături de LAPOIANA.

Pentru a facilita accesul oamenilor cu diferite preferințe de relaxare, festivalul „LAPOIANA” vă propune: locuri amenajate pentru camping, atelier de pictură pentru copii, jocuri interactive pentru copii, gastronomie.

AO Poiana People este o organizație non-profit, iar scopul principal este de a dezvolta turismul muzical și de a înrădăcina cultul “festivalului” în regiunile rurale din nordul țării. Începând din anul 2017,  organizatorii sunt trei tineri care revin în fiecare an, în satul de baștină, cu scopul de a organiza și promova festivalul într-o manieră din ce în ce mai profesionistă!

Ia-ți biletul și pregătește-te de cel mai așteptat festival - LA POIANA!

source:Afisha.md
0