Un florist a început să creeze coronițe neobișnuite pentru animale

A început să facă coronițe pentru fotografii neobișnuite pe Instagram, dar la scurt timp totul s-a transformat într-o afacere care aduce nu doar profit, dar și plăcere. Este vorba despre un artist din California care te cucerește prin coronițele pe care le face, dar și prin fotografiile cu animalele care poartă aceste frumuseți.

Yarely a povestit pentru presa străină că după câteva postări de rețelele de socializare, care au devenit virale în scurt timp, a înființat o companie florală care poartă numele câinelui său – ciobănescul australian Freya. Acum, artistul creează coronițe atât pentru oameni, cât și pentru animale, scrie zugo.md.

„Am primit un feedback atât de pozitiv încât am decis să încep să fac coroane pentru alți câini pentru a răspândi iubirea”, a spus Yarely.

Artistul folosește flori artificiale pentru a meșteri compoziții delicate, realizând chiar și comenzi personalizate. Aproape că fiecare coroniță pe care o face este unică, chiar și cele realizate din aceeași selecție de flori.

source:zugo.md
0