Un japonez de 84 de ani are peste 30.000 de admiratori pe Instagram

Un octogenar japonez trăiește a nu se știe câta tinerețe: ajutat de nepotul său, el pozează ca un hipster și are peste 30.000 de admiratori pe Instagram, scrie eva.ro.

În Japonia, un om om în vârstă nu-i un om terminat; dimpotrivă, se bucură de viață așa cum în tinerețe nu a avut șansa să o facă sau se reinventează. Toți au puterea de a se bucura cu calm de fiecare zi și de a vedea partea frumoasă a vieții. Bătrânețea nu-i o năpastă, o condamnare la neputință și la nepăsarea societății, ci o nouă etapă de dezvoltare interioară. Oamenii trăiesc mult și bine în această țară care prețuiește vârsta, respectă experiența și se străduiește să aibă grijă de seniorii care au ridicat societatea acolo unde se află azi.

Așa că nu-i chiar de mirare că un fost profesor din Akita, Silver Tetsuya, a devenit cunoscut la 84 de ani - acolo e ceva normal ca oamenii ajunși în acest prag al existenței să caute să rămână activi. Poate doar modul în care se distrează el este neobișnuit și de aceea mulți îl apreciază.


Ajutat de nepotul său talentat, Naoya Kudo, el apare în fotografii creative și "ticluite" cu stil, iar contul său de Instagram a început să se umple de admiratori. În mai puțin de o săptămână, pagina lui a adunat 32.000 de urmăritori, pe care fostul profesor îi numește amabil "studenții" săi, relatează Bored Panda.

Reacțiile pozitive pe care le-au provocat fotografiile postate pe Instagram și pe Tumblr demonstrează că ideile nepotului îmbinate cu look-ul și atitudinea lui Silver Tetsuya merg mână-n mână, așa că e de așteptat ca până la finele acestui an bunicul cool să depășească peste 100.000 de "studenți".

source:Eva.ro
0