10 celebrități care au defecte pe care mulți le-ar considera ciudate

Toată lumea are impresia că vedetele sunt perfecte. Imaginea lor impecabilă de pe sticlă sau de pe covorul roşu e invidiată de mulți, dar pentru unele staruri realitata e puțin diferită.

10 dintre ei au nişte defecte pe care mulți le-ar considera ciudate, dar care nu le deranjează absolut deloc pe vedetele în cauză. Dimpotrivă! Și-au acceptat problemele şi le-au transformat în "signature looks".

Denzel Washington - Actorul care, vă vine sau nu să credeți, are 60 de ani a trăit toată viața cu un defect care nu l-a deranjat absolut deloc. Denzel are degetul mic de la mâna stângă strâmb, dar nu l-a ascuns niciodată când a apărut in public, scrie myzutv.ro.

Megan Fox - Considerată pe bună dreptate una din cele mai frumoase femei din lume, actrița de 28 de ani nu e nici pe departe perfectă. Megan are degetul mare de la mâna dreaptă gros... extrem de gros.

Gerard Butler - Este unul din cei mai doriți bărbați de pe Planetă, dar nici el nu e perfecțiunea întruchipată. Actorul de 45 de ani a observat la un moment dat că urechea stângă este ceva mai depărtată de cap decât cea dreaptă.

Ashton Kutcher - nu e nici el perfect. Actorul de 37 de ani are două din degetele de la picioare lipite.

Jennifer Garner - Acelaşi defect ca şi Ashton îl are şi actrița de 43 de ani. Spre deosebire de actor, ea este complexată şi îşi ascunde degetele da la picioare.

Forest Whitaker - suferă de sindromul aşa zis "ochiul leneş". Actorul nu e deloc complexat, iar expresia feței sale chiar l-a ajutat în carieră.

Vanessa Paradis - "Strungăreața" generoasă a actriței de 42 de ani a făcut-o cunoscută, iar franțuzoaica nu are de gând să renunțe le ea.

Vince Vaughn - Actorul are, la fel ca şi Megan Fox un deget mare de la mâna dreaptă, foarte ciudat.

Seal - Cicatricile de pe fața cântărețului sunt marcă înregistrată, dar nu sunt urmele unui accident ci a unei boli: 

Sylvester Stallone - Poate nu e un actor desăvârşit, dar tot nu se poate nega că e o figură emblematică în industria cinematografică. Puțini ştiu însă că această figură, la propriu, este rezultatul unei leziuni a nervilor faciali din cauza căreia Stallone abia poate mişca un muşchi pe jumătate de față.

source:myzutv.ro
0