10 celebrități care au scăpat de moarte ca prin minune

Sunt unele momente în care viața ta pare să capete un alt sens, așa s-a întâmplat și în cazul acestor vedete. Ele au realizat că trebuie să prețuiască fiecare clipă din viața lor abia atunci când au fost pe punctul de a o pierde.

Sunt multe cazuri despre care sigur ați auzit, de restul vă spunem noi:

1. Andreea Bălan aproape a murit în timpul nașterii celui de-al doilea copil. Inima artistei s-a oprit pentru 1 minut, în timpul operației de cezariană.

2. Ed Sheeran a suferit un accident în trafic în 2008. O mașină a dat peste el în timp ce se plimba cu bicicleta. Artistul a fost nevoit să-și anuleze turneul pe care-l avea programat în Asia.

3. Mira aproape a murit în 2017, după ce un TIR s-a răsturnat peste mașina în care s-a afla. Accidentul s-a petrecut pe Valea Oltului, iar artista se întorcea de la un concert, alături de băieții de la DJ Project.

4. Eminem a făcut o supradoză de metadonă în 2005 și era să moară din acest motiv

5. Charlize Theron și-a rupt gâtul în timp ce filma "Aeon Flux". A fost internată, iar filmările au fost amânate pentru opt săptămâni, scrie myzutv.ro.

6. George Clooney și-a rupt spatele şi aproape a murit în timp ce filma "Syriana".

7. Johnny Depp aproape a murit în 2011, în timp ce zbura cu un avion de mici dimensiuni, alături de regizorul Bruce Robinson. Au căzut în gol după ce motoarele s-au oprit brusc. Au scăpat cu viață după ce motoarele şi-au revenit ca prin minune.

8. Orlando Bloom aproape a murit la 21 de ani, după ce a căzut de la etajul trei

9. 50 Cent a fost împuşcat de nouă ori de la o distanță foarte mică, iar asta era să îl coste viața 

10. Kanye West era să moară într-un accident de maşină în 2002. Mai târziu a scris piesa "Through the Wire", despre accident.

source:myzutv.ro
0