10 vedete care au ceva de ascuns: Nimeni nu-i perfect!

Oamenii obișnuiți își fac griji pentru defectele lor fizice, mai accentuate sau aproape de neobservat. 

Poate că tenul păstrează semnele acneei, poate că o cicatrice din copilărie stăruie într-un loc vizibil, poate unele trăsături dobândite din naștere dau naștere unor complexe - nasul, urechile, forma feței sau ochii nu-s așa cum și-ar dori.Pentru persoanele obișnuite, aceste detalii fizice sunt importante și le pot influența personalitatea, dar și succesul în carieră.

Contrar așteptărilor, deși arată întotdeuna splendid și oamenii obișnuiți ar da orice pentru a arăta la fel de bine, nu toate vedetele sunt întruchiparea perfecțiunii.

Bright Side demonstrează că vedetele sunt, în fond, tot oameni - au și ele unele trăsături pe care, pe cât posibil, preferă să nu le expună. În mod sigur, nu multă lume știa care sunt detaliile fizice pe care starurile preferă să le ascundă.

Keira Knightley

Zâmbetul ei este atât de încântător, încât nimeni nu bagă de seamă că ea nu are o dantură perfectă. Spre deosebire de multe actrițe de la Hollywood, Keira nu are dinții perfect aliniați, dar asta nu-i știrbește deloc frumusețea. Dimpotrivă, ea se numără printre cele mai atrăgătoare femei din lume.

Jane Seymour

Una dintre cele mai longevive actrițe, fosta fată Bond s-a născut cu heterocromie - ochii ei au culori diferite. Nu numai că nu poate ascunde acest lucru, dar Jane Seymour chiar este mândră de această trăsătură fizică.

Tyra Banks

Vedeta s-a confruntat cu anxietatea când a scris una dintre cărțile ei, "Modelland". Din cauza stresului pe care l-a resimțit atunci, modelul nu a mai urmat dieta sa obișnuită și a început să-i cadă părul. Din fericire, afecțiunea nu a împiedicat-o să lucreze, iar după un timp Tyra și-a revenit și a scăpat de alopecie.

Catherine Zeta-Jones

Dacă nu ai privit niciodată cu atenție gâtul actriței, nu ai sesizat că ea are o mică cicatrice în zona jugularei. În copilărie, Catherine a suferit o traheotomie din cauza unei boli - medicii i-au introdus un tub prin gât pentru ca ea să poată respira. Din fericire, ea și-a revenit și a rămas doar cu un semn mic.

Kate Moss

Oricât de ciudat ar părea, unul dintre cele mai populare modele din lume are picioarele strâmbe. Kate Moss a mărturisit că întotdeauna și-a făcut griji din această cauză. De aceea, ea poartă ținute care îi ascund în mare parte picioarele.

Ruby Rose

Actrița a mărturisit pe Instagram că suferă de acnee, astfel că merge constant la dermatolog. Doctorul i-a spus că acnnea sa este provocată de o bacterie pe care a contractat-o de pe pernele de hotel și de pe telefonul mobil, iar aceasta îi provoacă inflamarea tenului.

Padma Lakshmi

Scriitoare, actriță, model și realizatoare de televiziune americană, Padma Lakshami poartă adesea rochii cu mâneci scurte care îi lasă la vedere o cicatrice de aproximativ 15 centimetri lungime. Padma o are de la vârsta de 14 ani, când a suferit un accident auto, dar nu o consideră un semn negativ, ci o privește ca pe un punct de pe harta vieții sale, așa că nu o ascunde.

Gaspard Ulliel

Cicatricea de pe fața actorului pare mai degrabă o gropiță în obraz care se formează când zâmbește. De fapt, este semnul unei întâmplări urâte din trecut: Gaspard avea șase ani când a încercat să urce pe un doberman și să-l călărească. Patrupedul dormea în acel moment și, speriat, l-a mușcat imediat pe Gaspard de față. Din fericire, el s-a ales cu un semn ușor.

Sandra Bullock

Vedeta are o cicatrice sub ochiul stâng. E un semn din copilărie: ea se distra la plajă, pe malul unui lac, și a alunecat, căzând și lovindu-se cu fața de o piatră. Sandra s-a ales cu o tăietură sub ochi, iar după ce s-a vindecat a rămas cu o mică cicatrice în acel loc.

Jeremy Renner

Fanii au observat recent că actorul are unghiile mari. Deși nu este un detaliu foarte important, e greu să nu te uiți la mâinile lui după ce ai aflat acest lucru, scriu cei de la Bright Side.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Eva.ro
0