10 vedete și numele lor reale pe care nimeni nu le știe

De ce își schimbă numele unele vedete? Pentru că au nevoie de unele care să sune mai bine sau pentru a nu fi confundate cu altele consacrate.

De multe ori, această decizie survine la începutul carierei, iar noul nume devine cunoscut în întreaga lume, în timp ce numele real rămâne necunoscut.

Starurile aleg de obicei porecle din copilărie sau pur și simplu inventează unul nou. Alegerile lor s-au dovedit inspirate, pentru că, să recunoaștem, Joaquin Bottom, Alicia Augello Cook, Peter Hernandez nu spun mare lucru. Bright Side dezvăluie care sunt numele reale ale unor vedete.

Joaquin Phoenix — Joaquin Bottom

Cum Bottom nu suna grozav și dorindu-și ca fiul lor să aibă un nume pe care să-l poarte cu mândrie, părinții starului au decis să-i dea altul. I-au spus Phoenix, inspirați de pasărea legendară care a renăscut din propria cenușă.

Antonio Banderas — José Antonio Domínguez Bandera

José Antonio Domínguez Bandera... destul de lung, lucru obișnuit în Spania, dar și cam greu de reținut și nu foarte comercial. Starul a decis să folosească o versiune mai scurtă, iar decizia lui s-a dovedit câștigătoare.

Ralph Lauren — Ralph Lifshitz

Ralph Lifshitz s-a născut într-o familie de imigranți evrei. La vârsta de 16 ani, viitorul designer și-a schimbat numele. Ralph Lauren este acum un nume consacrat pe toate meridianele.

Bonnie Tyler — Gaynor Hopkins

Gaynor Hopkins și-a schimbat mai întâi numele în Sherene Davis pentru ca oamenii să nu o confunde cu cântăreața galeză Mary Hopkin. Mai târziu, când a semnat un contract cu casa de înregistrări RCA Records, i s-a sugerat să-și aleagă alt nume, mai comercial. Vedeta a făcut o listă cu nume alese dintr-un ziar și a descoperit combinația perfectă: Bonnie Tyler.

Jean-Claude Van Damme — Jean-Claude Camille François Van Varenberg

Starul belgian a ales o versiune mai scurtă a numelui său. Și bine a făcut: acum și copiii pot pronunța cu ochii închiși numele său.

Blake Lively — Blake Brown

Blake Brown a ales să folosească numele mamei. Așa a devenit cunoscută soția lui Ryan Reynolds.

Liv Tyler — Liv Rundgren

Liv Rundgren a fost convinsă o vreme că tatăl ei era muzicianul Todd Rundgren, cu care mama ei, fostul fotomodel Bebe Buell, fusese căsătorită. Dar ea a descoperit că semăna mai mult cu solistul trupei Aerosmith, Steven Tyler. Atunci a decis să folosească numele tatălui ei și l-a păstrat pe Rundgren ca al doilea nume.

Alicia Keys — Alicia Augello Cook

Cântăreața cu 15 premii Grammy în palmares se numește, de fapt, Alicia Augello Cook. Evident, nu sună la fel de bine ca numele de scenă.

Ornella Muti — Francesca Romana Rivelli

Francesca Romana Rivelli și-a luat numele de scenă la 15 ani, când a apărut în primul ei film, "The Most Beautiful Wife". Regizorul Damiano Damiani a numit-o Ornella Muti pentru a evita confuzia cu populara actriță italiană Luisa Rivelli.

source:Eva.ro
0