14 copii de vedete care vor deveni mai celebri decât părinții lor

Sunt mai frumoși ca tații lor și, poate, și mai talentați! Iată 14 copii de vedete care au toate șansele să devină mai celebri decât părinții lor.

Parcă ieri Alain Delon, Jude Law și alți bărbați celebri frângeau inimile doamnelor din întreaga lume. Părea că nimeni nu le putea eclipsa frumusețea și șarmul. Cu toate acestea, s-a dovenit că o nouă generație de bărbați talentați, ambițioși și foarte atractivi pot concura cu ușurință cu părinții lor. Au crescut și ne-au captivat deja atenția!

Conform brightside, iată 14 copii de vedete care au toate șansele să devină mai celebri decât părinții lor.

David Beckham și Brooklyn Beckham

David Beckham are trei fii și o fiică. În ciuda vârstei de 21 de ani, fiul său cel mai mare Brooklyn a încercat deja în multe domenii. De mic i-a plăcut fotbalul și l-a jucat foarte bine, apoi a lucrat ca model și actor, dar în cele din urmă s-a regăsit în fotografie. Astăzi, Brooklyn ajută fotografi celebri și face fotografii pentru campanii comerciale. Aaa, și s-a logodit de curând!

Jude Law și Rafferty Law

Mulți dintre noi nu știm că Jude Law este tatăl a 5 copii. Un tânăr e 23 de ani pe nume Rafferty Law este fiul lui Jude din prima căsătorie cu actrița Sadie Frost. Moștenind trăsături faciale subtile de la tatăl său, tânărul lucrează ca midel de ceva timp și participă la spectacolele de modă din întreaga lume. În afară de asta, Rafferty este pasionat de muzică și cântă în trupa Dirty Harris.

Alain Delon și Alain-Fabien Delon

14+ Sons Whose Handsomeness Can Outshine Their Celebrity DadsExistă cineva care poate concura cu Alain Delon și cu atractivitatea lui? Poate singura persoană care o poate face este fiul său. Alain-Fabien are 25 de ani și are o carieră atât în film, cât și în modeling. Din 2015, tânărul este imaginea oficială a casei de modă Dior. Mai mult decât atât, a încercat să și scrie și a publicat primul său roman, Of the Race of Gentlemen.

Tom Hanks, Colin Hanks și Chet Hanks

14+ Sons Whose Handsomeness Can Outshine Their Celebrity DadsTom Hanks are patru copii, printre care o fiică, Elizabeth Ann și un fiu, Colin din prima sa căsătorie. Acesta din urmă a moștenit talentul actoricesc de excepție al tatălui său și a devenit un actor și un producător de succes. Chet și Truman Theodore sunt fiii lui Tom Hank din cea de-a doua căsătorie. Chet, în vârstă de 29 de ani, a decis inițial să calce pe urmele tatălui său în ceea ce privește actoria, dar se pare că s-a răzgândit. Astăzi compune cântece rap. În ceea ce-l privește pe fiul mai mic, el a adoptat un stil de viață departe de ochii curioșilor și nu îi place atenția publicului.

Pierce Brosnan, Dylan Brosnan și Paris Brosnan

14+ Sons Whose Handsomeness Can Outshine Their Celebrity DadsFiii lui Pierce Brosnan din cea de-a doua căsătorie a sa, Dylan și Paris, au avut norocul să arate la fel de bine ca tatăl lor. Nu este de mirare că ambii tineri au decis să-și construiască o carieră în modelling. Dylan, în vârstă de 22 de ani, participă la prezentări de modă pentru branduri precum Burberry și Yves Saint Laurent, în timp ce Paris, în vârstă de 18 ani, colaborează cu Dolce & Gabbana. De asemenea, Dylan este implicat activ în muzică, în timp ce Paris se implică în scurtmetraje.

Arnold Schwarzenegger și Patrick Schwarzenegger

14+ Sons Whose Handsomeness Can Outshine Their Celebrity DadsFiul lui Arnold Schwarzenegger a fost un copil ambițios încă din copilărie. La 15 ani și-a fondat propria companie de îmbrăcăminte pentru bărbați. După aceea, tânărul a reușit să lucreze ca model și a devenit imaginea brandului Hudson Jeans. Patrick a fost mereu atras de filme și a jucat în Grown Ups 2 și Midnight Sun.

Kurt Russell și Wyatt Russell

14+ Sons Whose Handsomeness Can Outshine Their Celebrity DadsWyatt Russell, în vârstă de 33 de ani, este fiul lui Kurt Russell și al actriței Goldie Hawn. În urmă cu câțiva ani, Wyatt plănuia să-și dedice viața sportului - juca hochei profesional. Cu toate acestea, a trebuit să-și oprească cariera din cauza traumatismelor. Astăzi, își încearcă norocul ca actor. El a jucat rolul principal în filmul Folk Hero & Funny Guy și în serialul Black Mirror.

Will Smith, Jaden Smith și Trey Smith

14+ Sons Whose Handsomeness Can Outshine Their Celebrity DadsFiul mai mic al lui Will Smith, Jaden, este cunoscut de mulți. Tânărul este foarte popular, face caritate, lucrează ca model și compune muzică. În același timp, fiul lui Will din prima căsătorie, Trey, în vârstă de 26 de ani, este mai discret. Cu toate acestea, și el iubește muzica și apare în filme. Merită menționat că Will a fost întotdeauna implicat activ în a-și ajuta fiul cel mai mare să-și construiască cariera.

Jeremy Irons și Max Irons

14+ Sons Whose Handsomeness Can Outshine Their Celebrity DadsFiul celebrului actor Jeremy Irons a decis să-i calce pe urme. Max a cunoscut succesul după lansarea filmului The Host, care se bazează pe romanul lui Stephenie Meyer, unde a jucat unul dintre rolurile principale. După aceea, i s-a propus să joace în The White Queen, iar cariera tânărului a evoluat din ce în ce mai mult de atunci. De asemenea, datorită felului în care arată, Max este un model foarte căutat.

Clint Eastwood și Scott Eastwood

14+ Sons Whose Handsomeness Can Outshine Their Celebrity DadsActorul și producătorul Clint Eastwood are 7 copii. Poate cel mai cunoscut dintre ei este Scott Eastwood, în vârstă de 33 de ani. În copilărie, băiatul s-a arătat interesat de actorie, iar tatăl său a decis să-l ajute să joace în drama Flags of Our Fathers. Astăzi, Eastwood junior este implicat în multe proiecte mari și are o armată de fani.

Stellan Skarsgård, Alexander Skarsgård și Bill Skarsgård

14+ Sons Whose Handsomeness Can Outshine Their Celebrity DadsToată lumea pare a fi familiarizată cu dinastia Skarsgård. Stellan are opt copii! Mulți dintre ei sunt legați deja pe viață de cinematografie. Cu toate acestea, Alexander, în vârstă de 43 de ani, primul fiu al lui Stellan și Bill de 29 de ani au devenit deja favoriții noștri. Ambii sunt actori râvniți.

Tommy Lee și Brandon Thomas Lee

14+ Sons Whose Handsomeness Can Outshine Their Celebrity DadsBrandon Thomas Lee, fiul în vârstă de 23 de ani al actriței Pamela Anderson și a muzicianului Tommy Lee, nu numai că a moștenit frumusețea de la părinții săi, dar și abilități creative. Astăzi, Brandon își construiește cariera de actor și a apărut deja în mai multe filme.

Bill Pullman și Lewis Pullman

14+ Sons Whose Handsomeness Can Outshine Their Celebrity DadsFiul în vârstă de 26 de ani al lui Bill Pullman, Lewis Pullman, a decis, de asemenea, să-și dedice viața filmului. A început cu scurtmetraje, dar astăzi poate fi văzut în filme populare precum Bad Times at the El Royale și Catch-22.

Nicolas Cage și Weston Coppola Cage

14+ Sons Whose Handsomeness Can Outshine Their Celebrity DadsLa doar 28 de ani, Weston Coppola Cageel a jucat deja în mai multe filme și a devenit un muzician popular. Weston cântă în trupa Eyes of Noctum. Weston este căsătorit și a devenit el însuși tată.

source:Eva.ro
1