15 vedete care au părăsit Hollywood-ul pentru a trăi ca niște oameni normal

Viața de vedetă nu-i pentru oricine: programul de lucru complicat și presiunea continuă pe care o simți când ești tot timpul în centrul atenției produc o presiune care poate deveni insuportabilă.

Din acest motiv, mulți copii actori care au cunoscut repede succesul au dispărut apoi de pe scena Hollywood-ului, preferând să ducă o viață obișnuită. Deși aveau tot ce le trebuia pentru a face carieră în lumea filmului, ei au simțit nevoia de a trăi și de a se dezvolta fără presiunea celebrității.

Bright Side trece în revistă 15 tinere vedete care părăsit Hollywood-ul pentru a trăi ca niște oameni normali. Iată cu ce se ocupă acum! 

Ariana Richards

Actrița din "Jurassic Park" a renunțat la actorie pentru o carieră de pictoriță și desenatoare, specializată în portret.

Jack Gleeson

După ce rolul lui Joffrey Baratheon din "Game of Thrones", Jack s-a întors la școală în 2014. El a făcut parte din compania de teatru Collapsing Horse din Dublin și sunt șanse să revină la actorie.

Jeff Cohen

Fostul actor copil a devenit cunoscut pentru rolul lui Chunk în producția lui Steven Spielberg, "The Goonies", din 1985. Acum lucrează la o firmă de avocatură, Cohen & Gardner LLP, al cărei co-fondator este.

Amanda Bynes

Cunoscută la sfârșitul anilor '90 și începutul anilor 2000, odată cu apariția sa în serialele "Nickelodeon All That" și "The Amanda Show", ea s-a retras din actorie și și-a făcut ordine în viață. A absolvit California’s Fashion Institute of Design and Merchandising, unde a studiat moda.

Karyn Parsons

Cunoscută mai ales pentru rolul său de Hilary Banks din serialul "The Fresh Prince of Bel-Air", pe care l-a jucat din din 1990 până în 1996, Parsons a apărut și în filmul din 1995 "Major Payne". Acum conduc fundația Sweet Blackberry, care le prezintă copiilor americani istoria afro-americanilor.

Nikki Blonsky

Actriță americană, cântăreață și dansatoare. Nikki este cunoscută îndeosebi pentru rolul lui Tracy Turnblad în filmul "Hairspray", din 2007. Ea a interpretat-o și pe Maggie Baker în "Queen Sized", din 2008, remarcându-se, de asemenea, și cu rolul principal în serialul "Huge". Acum lucrează ca hairstilist și cosmetolog în Long Island, New York, dar este și activistă pentru drepturile omului.

Josh Saviano

După ce a jucat în serialul "The Wonder Years", Josh a absolvit Universitatea Yale și și-a luat doctoratul la facultatea de Drept de la Yeshiva University. Acum este avocat în New York.

Mara Wilson

Fostă actriță de teatru și de film în copilărie, Mara este cunoscută pentru rolurile Nattie Hillard din "Mrs. Doubtfire", Susan Walker din "Miracle on 34th Street" și Matilda Wormwood din "Matilda". S-a lăsat de actorie și a devenit scriitoare, dar este foarte populară și pe Twitter.

Charlie Korsmo

S-a făcut remarcat în filmele "Dick Tracy" și în producția "Hook", din 1991. Acum este profesor la Universitatea Yale.

Leelee Sobieski

Și-a cucerit celebritatea în adolescență cu roluri în filmele "Deep Impact", "Eyes Wide Shut", "Never Been Kissed", "Joy Ride" și "The Glass House". Apoi s-a lăsat de actorie și a devenit artist plastic.

Peter Ostrum

L-a interpretat pe Charlie în "Willy Wonka şi fabrica de ciocolată" (1971), apoi a părăsit Hollywood-ul și a devenit medic veterinar. Caii și vacile sunt animalele lui preferate.

Danny Lloyd

După un start promițător la Hollywood, cu un rol în "The Shining", superproducția lui Stanley Kubrick, a renunțat la actorie și a devenit profesor de biologie.

Carrie Henn

Cunoscută din blokbusterul "Aliens", Carrie a absolvit Universitatea de Stat din California și acum este profesoară la o școală elementară din acest stat.

Jake Lloyd

Fostul actor american a devenit renumit în 1999, când a fost ales de George Lucas pentru a juca rolul tânărului Anakin Skywalker în "Războiul stelelor - Episodul I: Amenințarea fantomei". Apoi a urmat colegiul și a produs un documentar în 2012. Jake a avut probleme de sănătate și a fost internat într-un azil psihiatric după ce în 2015 a fost diagnosticat cu shizofrenie.

Shirley Temple

Cel mai cunoscut și talentat copil-actor din toate timpurile, Shirley s-a retras de la Hollywood după ce a apărut în 44 de filme, la vârsta de 22 de ani, și a intrat în lumea politicii și a diplomației. Ea a fost ambasadorul Statelor Unite în Ghana și în Cehoslovacia.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Eva.ro
0