30 de celebrități: cum ar fi arătat vedetele dacă ar fi avut alt gen

Cu mult înainte ca Instagram și Snapchat să existe, multe persoane foloseau deja filtre și diverse efecte pentru a-și îmbunătăți fotografiile. Cine ar fi știut atunci cât de simplu va fi să modifici o imagine, doar prin câteva apăsări de buton?

În ultimii ani, inteligența artificială a ajuns la un nivel de performanță atât de ridicat, încât a schimbat enorm editarea foto. Cele mai noi aplicații de acest gen au transformat acest sector într-o activitate simplă - fie că "umblă" la trăsăturile faciale, fie că adaugă sau înlătură machiajul sau chiar transformă oameni în personaje fictive, aplicațiile bazate pe inteligența artificială ne iau mereu prin surprindere.

Una dintre acestea, poate cea mai cunoscută, FaceApp, le permite utilizatorilor să-și schimbe chiar și... sexul. Ceea ce ar fi fost de necrezut în urmă cu câțiva ani a ajuns acum la ordinea zilei.

Inspirați de ceea ce poate face FaceApp, cei de la Bored Panda au făcut un experiment amuzant, schimbând genul celebrităților. Iată cum arată Keanu Reeves, Billie Eilish, Donald Trump, Pink și alte personaje cunoscute dacă ar fi fost de sex opus.

source:Eva.ro
0