7 femei celebre care n-au fost frumoase în copilărie

Astăzi sunt printre cele mai frumoase și mai cunoscute femei din lume. Au o mulțime de fani, și-au construit cariere de succes și au devenit imaginea unor branduri importante. Dar ele n-au arătat mereu atât de bine - în copilărie au stat mult timp în umbra altor fetițe, mai frumoase și mai încrezătoare în ele. Cu anii, s-au schimbat, transformându-se în modele de frumusețe feminină, admirate în toată lumea.

Bright Side ne demonstrează că timpul poate face și din "rățușca cea urâtă" o femeie frumoasă. Iată 7 femei celebre care n-au fost frumoase în copilărie!

Anne Hathaway

Oricine își amintește incredibila transformare a actriței din "The Princess Diaries". Ea a trecut printr-un proces asemănător și în viața reală. Astăzi, Anne Hathaway are în palmares multe roluri de succes, premii prestigioase, precum Emmy și un Glob de Aur, dar și un Oscar pentru rol secundar.

Dakota Johnson

Actrița care a portretizat-o pe timida dar foarte atractiva Anastasia Steele în "50 Shades of Grey" a fost o adolescentă foarte timidă. Nu era o frumusețe, dar nici o fată urâtă din cale afară. Și totuși, pentru ea, pubertatea a fost o perioadă foarte dificilă, în care se simțea lipsită de încredere. După 18 ani, a început să înflorească și a devenit una dintre cele mai frumoase actrițe din noul val.

Kate Hudson

Kate și-a dorit încă din copilărie să fie actriță, când își petrecea timpul la ferma mamei sale și a tatălui vitreg (Goldie Hawn și Kurt Russel). Deși nu se număra printre cele mai frumoase fete din școală, din adolescență ea a început să arate tot mai bine, iar visul ei a devenit posibil. Kate a jucat în zeci de filme și este o actriță apreciată.

Margot Robbie

Mulți și-o amintesc pe Margot Robbie din rolul zănaticei Harley Quinn ("Suicide Squad") și din "Lupul de pe Wall Street". E greu de crezut că o femeie atât de atractivă a fost cândva o fată care nu ieșea în evidență; la 13 ani, Margot era brunetă, purta ochelari de vedere și nimic nu anunța drumul ei spre succes. Anii au trecut, iar Margot a crescut și s-a schimbat complet. Rolul fabulos din "I, Tonya" îi confirmă talentul imens la care a apelat și Tarantino pentru "Once Uppon a Time in Hollywood".

Drew Barrymore

Actrița a început să joace în filme de la șase ani. A fost distribuită de Steven Spielberg în "E.T", dar atunci era doar un copil-actor și nimeni nu putea spune că ea va rămâne în această industrie. Deși nu avea un chip angelic și alte fetițe dădeau mai bine decât ea pe ecran, Drew Barrymore a crescut, a devenit o tânără frumoasă și a reușit să-și găsească consacrarea în lumea filmului. 

Katie Holmes

Femeia care l-a cucerit pe Tom Cruise n-a fost mereu o mare frumusețe. Acum, la 40 de ani, arată foarte bine și continuă să joace, dar în anii copilăriei era o fată obișnuită care nu se remarca prin aspectul fizic. Deși nu era nici pe departe un copil urât, Katie Holmes s-a schimbat mult în bine după anii adolescenței, iar acum a ajuns imaginea unor branduri din industria cosmetică. Cu toate acestea, ea postează periodic pe rețelele de socializare imagini în care apare nemachiată și fără filtre de editare, preferând să-și expună frumusețea naturală.

Adele

Cântăreața britanică cu o voce de aur a intrat în Cartea Recordurilor cu realizările sale muzicale. În trecut, Adele își făcea mari probleme din cauza aspectului ei fizic, dar cu timpul temerile din copilărie și din adolescență s-au risipit și a învățat să-și folosească mai bine atuurile. Acum nu-și mai face atâtea griji și a mărturisit că decât să meargă la sală, preferă să bea un vin bun și să mănânce ceva delicios.

source:Eva.ro
1