7 vedete care și-au șters tatuajele pentru că se făceau de râs

Tatuajele sunt mereu la modă, dar trebuie să te gândești foarte bine ce anume vrei să-ți rămână imprimat pe piele. Aceste vedete și-au șters tatuajele pentru că ajunseseră să se jeneze cu ele.

Cele mai multe tatuaje sunt făcute pentru a fi arătate, iar vedetele știu că un desen reușit sau un mesaj puternic pot atrage atenția fanilor. Însă toată fericirea se duce pe apa sâmbetei dacă tatuajul evocă numele fostului iubit sau mesajul a devenit desuet între timp. Unele staruri au simțit că tatuajele depășite le făceau de râs, iar altele chiar au mărturisit că le aduceau ghinion, scrie Bright Side.

Astfel de situații se întâmplă mai des decât ne imaginăm în showbiz, iar unele vedete au trecut prin această experiență de mai multe ori. Iată staruri și-au șters tatuajele pentru că se făceau de râs!

Colin Farrell

Actorul a avut mai multe tatuaje la care, cu timpul, a renunțat. El a mărturisit că unul dintre motive a fost că se săturase să stea pe scaun în cabina de machiaj când juca un rol în care purta un tricou și tatuajele de pe brațe trebuiau acoperite. Farrell a mai spus că unele desene nu-i mai plăceau și se simțea jenat să le mai afișeze.

Eva Longoria

Actrița din "Neveste disperate" avea mai multe tatuaje dedicate fostului ei soț, jucătorul de baschet Tony Parker. Primul, "Nine", era pe gât și evoca numărul de pe tricoul în care juca Parker pentru echipa din NBA San Antonio Spurs. Un alt tatuaj vizibil era cel cu data nunții lor, 7 iulie 2007, scris cu cifre romane (VII-VII-MMVII), aflat pe încheietura mâinii drepte. După ce a divorțat, Longoria și-a șters toate tatuajele care aminteau de fostul soț.

Megan Fox

Actrița și-a șters un tatuaj cu portretul legendarei Marylin Monroe. Motivul? Potrivit unor informații publicate în presă, Megan simțea că tatuajul genera o energie negativă în viața ei.

Heidi Klum

Când era măritată cu Seal, Heidi purta cu mândrie un tatuaj pe antebrațul drept cu numele artistului și cu câteva stele care simbolizau numele copiilor. La scurt timp după despărțirea de Seal, supermodelul și-a îndepărtat o parte din tatuaj prin procedura cu laser. Ghici care parte a desenului a șters-o!

Kelly Osbourne

În 2010, gazda show-ului "Fashion Police" transmis de postul TV E! Entertainment a vorbit pentru prima oară despre decizia sa de a-și șterge tatuajele. Ea a povestit și despre procedura dureroasă a tratamentului cu laser. Kelly a trebuit să strângă din dinți pentru că avea o mulțime de tatuaje - un pian cu cuvântul "Tati", dedicat tatălui ei celebru, Ozzy Osbourne, și o inimă roșie, o ancoră, numele "Jack" al fratelui ei, cuvântul "Lovely", o stea, un craniu și două aripi roșii cu o frază dedicată mamei sale.

Rumer Willis

Chiar și pentru vedete, munca e mai importantă decât distracția. Fiica actorilor Demi Moore și Bruce Willis a decis să-și șteargă capul de leu de pe brațul drept pentru că îi afecta negativ șansele de a primi roluri. "Nu mă mai făcea să mă simt eu, așa că m-am gândit să-l șterg", a declarat Rumer.

Melanie Griffith

Când și-a făcut un tatuaj cu numele lui Antonio Banderas, acesta era soțul ei. Însă în 2014 cei doi actori au deschis procedura de divorț, iar Melanie a decis să șteargă simbolul dragostei ei pentru actorul spaniol.

source:Eva.ro
0