РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

LifeStyle
Traininguri
Your Advanced Dose of English
ONLINE

29 septembrie

Traininguri
Английский язык On-line
ONLINE

30 septembrie

Pentru copii
Занимательная информатика
ONLINE

6 octombrie

Actorul Colin Firth divorțează după 22 de ani de căsnicie
16 decembrie, 09:271022

Actorul britanic Colin Firth a anunţat că s-a despărţit de soţia lui, producătoare italiană de film Livia Giuggioli, după o căsnicie care a durat 22 de ani, informează Press Association.

Cuplul are doi fii, Luca şi Matteo, ambii născuţi la Roma. Familia Firth a locuit atât la Londra, cât şi în capitala Italiei. Ştirea a fost confirmată vineri printr-o declaraţie comună semnată de reprezentanţii de presă ai celor doi soţi, scrie agerpres.ro.

"Colin şi Livia Firth s-au despărţit. Vor continua să fie prieteni apropiaţi şi rămân uniţi în dragostea lor pentru copii", se precizează în declaraţie. "Vă roagă politicos să le respectaţi intimitatea. Nu vor face comentarii suplimentare".

Colin Firth, recompensat cu un Oscar, un Glob de Aur şi două premii BAFTA, mai are un fiu cu fosta lui parteneră de viaţă Meg Tilly, colega sa de distribuţie din pelicula ''Valmont''.

După despărţirea de Meg Tilly, Colin Firth s-a căsătorit cu Livia Giuggioli în 1997. Colin şi Livia au fost deseori văzuţi împreună pe covorul roşu la evenimentele din industria cinematografică. Livia este activistă în domeniul mediului, cofondatoare şi director de creaţie al firmei de consultanţă Eco-Age. Este, totodată, membră fondatoare a grupului pentru susţinerea drepturilor femeilor The Circle, creat de cântăreaţa Annie Lennox.

Potrivit presei, în 2017, Colin Firth a obţinut şi cetăţenia italiană, în timp ce Livia a depus o cerere pentru a deţine un paşaport britanic.

Colin Firth este cunoscut pentru interpretarea unor personaje tipic britanice, precum Mark Darcy în seria de filme "Bridget Jones", Jamie în ''Love Actually'' şi regele George al VI-lea în ''The King's Speech''. 

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

0 au distribuit articolul
Traininguri
Your Advanced Dose of English
ONLINE

29 septembrie

Traininguri
Английский язык On-line
ONLINE

30 septembrie

Pentru copii
Занимательная информатика
ONLINE

6 octombrie

Noutați asemănătoare