Actrița Anne Hathaway a devenit mămică pentru a doua oară

Anne Hathaway, a fost surprinsă de paparazzi, în timp ce se plimba cu familia. De data aceasta, apariția actriței este însoțită și de bebelușul nou născut.

Știrile despre faptul că actrița Anne Hathaway este însărcinată cu al doilea copil, au apărut spre sfârșitul lunii iulie. Atunci actrița a postat pe pagina ei de Instagram o poză în care apare cu burtica la vedere, menționează ea.md.

Pe 13 noiembrie, Anne trebuia să participe la premiera noului său film, „Dark Waters”, însă actrița nu a fost prezentă la eveniment, scriind pe una din rețelele de socializare: „Motivul pentru care nu am putut fi prezentă este unul important, dar am fost foarte indispusă din cauza că nu am putut fi alături de colegii mei la premieră.” 

Recent, paparazzi au fotografiat-o pe Anne alături de soțul ei, Adam Shulman și fiul ei, în vârstă de trei ani, Jonathan, și noul membru al familiei. Cel mai probabil cel de al doilea copil al cuplului s-a născut cu ceva timp în urmă. Dar aceasta este prima apariție a familiei după ce Anne a devenit mamă pentru a doua oară. Sexul, numele și data nașterii copilului nu sunt încă cunoscute.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:ea.md
1