Actrițe celebre, de peste 50 de ani, care nu și-au făcut nicio operație estetică

Femeile care își acceptă vârsta și își respectă frumusețea naturală merită toate aplauzele. Iar dacă printre acestea se numără și unele celebre, ele merită la fel de mult să fie apreciate.

În lumea vedetelor, în care aspectul fizic dictează tot mai mult succesul, nu-i ușor să te menții în joc apărându-ți frumusețea naturală într-o competiție în care bisturiul chirurgului plastician face minuni și trasează standarde estetice tot mai ridicat.

Femeile celebre care nu și-au făcut operații estetice sunt puține. Femeile celebre de peste 50 de ani care nu și-au făcut nicio operație estetică sunt și mai puține.Așa că trebuie să le apreciem și, de ce nu, să le invidiem pentru puterea lor, pentru curajul cu care își înfruntă vârsta și pentru că nu se lasă luate de curentul perfecțiunii cu orice preț.

Bright Side ne oferă 19 exemple ale unor vedete care au avut puterea de a spune "Nu" operațiilor estetice, deși au trecut de 50 de ani. Imaginile făcute în etape diferite din viața lor le arată așa cum au fost mereu: frumoase!

Salma Hayek, la 36 și la 52 de ani

Actrița a declarat în mai multe interviuri că nu a făcut nicio operație estetică.

Michelle Obama, la 20 și la 55 de ani

Fosta Prima Doamnă a Statelor Unite nu și-a făcut nicio operație estetică. Se bazează, în schimb, pe o dietă echilibrată și pe mult sport. Ea se numără printre promotorii luptei contra obezității infantile din SUA.

Isabella Rossellini, la 37 și la 66 de ani

Actrița a declarat într-un interviu că nu încurajează chirurgia estetică. Rețeta ei pentru tinerețea fără bătrânețe: un amestec de alimente organice și creme bune.

Sharon Stone, la 41 și la 60 de ani

Vedeta din "Basic Instinct" face mișcare de 4-5 ori pe săptămână și folosește creme pentru ten. Ea a spus într-un interviu că nu și-a făcut operații estetice.

Jodie Foster, la 26 și la 56 de ani

Actrița crede că societatea modernă le face pe femei să se transforme ca să se adapteze standardelor impuse de modă. Jodie Foster se pronunță împotriva chirurgiei plastice și nu se teme de riduri.

Cindy Crawford, la 25 și la 52 de ani

Top modelul are un ritual complex de îngrijire. Modelul folosește măști microdermabrazive, creme cu protecție solară și produse speciale de demachiaj care nu alterează tenul.

Sigourney Weaver, la 40 și la 69 de ani

Actrița a declarat recent că îi place cum îmbătrânește și că nu o sperie apariția ridurilor.

Halle Berry, la 20 și la 52 de ani

Una dintre cele mai frumoase femei din lume indiferent de vârstă, Halle Berry a declarat că nu și-a făcut nicio operație estetică. Actrița este dependentă de sport și postează periodic pe Instagram imagini de la antrenamentele ei intensive.

Julianne Moore, la 37 și la 58 de ani

Actrița a spus că pur și simplu nu-i pasă că îmbătrânește. Julianne Moore adoră yoga și face exerciții cardio.

Meryl Streep, la 30 și la 69 de ani

Vedeta s-a declarat în mai multe rânduri împotriva operațiilor estetice. Aspectul ei demonstrează că femeile sunt ca vinul vechi: arată mai bine cu cât înaintează în vârstă.

Andie MacDowell, la 36 și la 60 de ani

Andie e sigură că n-are nevoie nici de Botox, nici de un facelift. Ea își apreciază pielea așa cum este și se bazează pe un stil de viață sănătos. Adevărul e că, de cele mai multe ori, nici nu ai nevoie de mai mult.

Emma Thompson, la 35 și la 59 de ani

Alături de Kate Winslet și Rachel Weisz, actrița a fondat Liga Britanică Anti-Operații Cosmetice. Emma Thompson spune că Botox-ul e o nenorocire și nu-l recomandă nimănui.

Brooke Shields, la 24 și la 53 de ani

Modelul a recunoscut că a încercat injecțiile cu Botox, dar nu i-a plăcut rezultatul. Dar nici nu vrea să se opereze: Brooke a spus, mai în glumă mai în serios, că se teme că o să arate ca Joker.

Sissy Spacek, la 27 și la 69 de ani

Vedeta a declarat că nu a făcut nicio operație estetică, dar nu este împotriva retușării fotografiilor.

Sophie Marceau, la 18 și la 52 de ani

Actrița franceză nu și-a schimbat drastic aspectul. Și felul în care arăta la Premiile César dovedește că încă mai poate să-și impresioneze admiratorii.

Juliette Binoche, la 33 și la 54 de ani

Actrița nu înțelege slăbiciunea unor femei pentru Botox și pentru implanturile mamare. Pentru un aspect mai bun, ea recomandă un truc simplu: bea mai multă apă!

Lauren Hutton, la 42 și la 75 de ani

Top modelul care s-a remarcat în anii ’70 este mândru de ridurile sale. Lauren arată foarte bine, grație uleiului de cocos pe care îl folosește de când avea 22 de ani.

Isabelle Huppert, la 35 și la 65 de ani

Isabelle a îmbătrânit bine. Secretul ei este o combinație de machiaj de înaltă calitate și în ținutele elegante.

Victoria Ruffo, la 27 și la 56 de ani

Actrița mexicană de telenovele preferă frumusețea naturală. Ea postează constant pe Instagram imagini fără filtre în care se expune așa cum este. Și nu are niciun regret.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Eva.ro
0