Adele și soțul ei, Simon Konecki, s-au despărțit

Adele și soțul ei, Simon Konecki, s-au despărțit, reprezentanții celor doi confirmând știrea la finalul săptămânii trecute printr-un comunicat dat pentru The Associated Press.

„Adele și partenerul ei s-au separat”, se arată în declarația oficială. „S-au angajat să își crească fiul împreună, cu dragoste. Ca de obicei, ei solicită dreptul la intimitate. Nu vor mai exista alte comentarii în viitor”. Adele și soțul ei, Simon Konecki, au împreună un fiu, Angelo Adkins, în vârstă de 6 ani.

În 2017, la decernarea Premiilor Grammy, Adele a anunțat, subtil, că s-a căsătorit cu Simon Konecki. „Grammys, apreciez acest premiu. Managerul meu, soțul meu și fiul meu – voi sunteți singurele motive pentru care fac asta”, a declarat ea pe scenă.

Și ulterior, în cadrul unui concert din Brisbane, ea a făcut referire la căsătoria cu Simon Konecki. Adele a surprins audiența cu un monolog despre iubire, înainte să înceapă să cânte balada ei renumită „Someone like you”. „Oricât de rea ar fi o despărțire, oricât de amară, oribilă sau întortocheată, sentimentul acela când te îndrăgostești din nou e cel mai bun sentiment din lume. Sunt dependentă de acel sentiment. Normal că nu mai pot să trec prin asta, acum că sunt o femeie măritată”, a spus ea.

În 2017 Adele a vorbit într-un interviu despre educația fiului ei, spunând că îl crește inspirându-i valori care îl vor face să respecte femeile, scrie elle.ro. Deși este o persoană care își ține viața personală departe de ochii presei, ea a stat de vorbă cu un reporter despre creșterea fiului ei. „Îl educ să respecte femeile. El știe că sunt o forță puternică. O simte acasă, nemaivorbind de când vine cu mine când lucrez. Și vine peste tot cu mine oricum!”, a spus ea în interviu.

source:Elle.ro
0