Bradley Cooper, de nerecunoscut pe platourile noului film

Bradley Cooper a fost de nerecunoscut în timpul filmărilor într-o ținută albă, cu barbă și cu o perucă parcă scoasă din anii ’70 – actorul în vârstă de 45 de ani se află în Valea San Fernando din Los Angeles pentru un nou film în regia lui Paul Thomas Anderson.

Nu există prea multe detalii în jurul proiectului deocamdată, dar potrvit Hollywood Reporter, pelicula urmează să surprindă povestea unui tânăr actor în devenire din oraș, dar și multiple situații cu care acesta ajunge să se intersecteze – totul, după cum era de așteptat având în vedere costumul lui Cooper, se întâmplă acum aproximativ 50 de ani.

Este cel de-al patrulea film produs în Los Angeles de regizorul Anderson – după Boogie Nights, Magnolia și Punch-Drunk Love – regizor care și-a petrecut copilăria în acest oraș, transmite elle.ro.

În noul rol, Bradley Cooper filmează undeva la o benzinărie – iar la un moment dat, artistul apare amenințându-l pe un alt personaj cu o pompă de benzină și cu o brichetă. Din păcate pentru fanii care îi adorau coafura tip permanent din filmul American Hustle în 2013, Cooper pare să fi primit un look mult mai… liniștit de această dată – pe lângă o tunsoare șaptezecistă, e posibil ca părul să fi fost și întins cu placa.

Întreaga echipă de producție respectă măsurile de autoprotecție împotriva coronavirusului, fiecare purtând câte o mască. Chiar și așa, filmul lui Anderson nu a fost chiar imun la pandemie, producția fiind amânată până acum și trecând de la MGM la Focus Universal.

Între timp, Bradley Cooper filma și pentru Aleea Coșmarului alături de regizorul Guillermo Del Toro, când producția a fost oprită din cauza virusului COVID-19. La fel de nesigur rămâne și propriul proiect al actorului, un film biografic urmărindu-l pe compozitorul Leonard Bernstein pe care acesta urma să îl realizeze pentru Netflix alături de alte nume mari ale industriei – Martin Scorsese, Steven Spielberg și Todd Phillips, regizorul din spatele filmului Joker.

source:Elle.ro
0