РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

LifeStyle
Traininguri
Онлайн курс "English for travelers"
ONLINE

15 august

Traininguri
Your Advanced Dose of English
ONLINE

29 septembrie

Traininguri
Иврит
ONLINE

30 septembrie

Traininguri
Английский язык On-line
ONLINE

30 septembrie

Traininguri
Иврит On-line
ONLINE

30 septembrie

Pentru copii
Обучение компьютерной азбуке
ONLINE

31 august

Traininguri
Онлайн курс "English for travelers". Чем заняться? Как пройти?
ONLINE

24 august

Traininguri
Налог на добавленную стоимость, особенности учета и возмещения
Centrul pentru Dezvoltare și Antreprenoriat Moldova-Polonia

19 august

Pentru copii
Курсы IT, программирования и цифрового творчества для детей
ONLINE

1 septembrie

Traininguri
Занимательная информатика
ONLINE

31 august

Traininguri
Онлайн курс "English for travelers". Чем добираться?
ONLINE

de pe 31 august

Brian Austin Green și Megan Fox s-au despărțit după 10 ani de mariaj
20 mai, 10:42543

Brian Austin Green și Megan Fox au decis să încheie relația pe care o au de 10 ani. Actorul a deschis subiectul într-un podcast și a explicat cum au ajuns la această decizie.

Brian a vorbit despre despărțire într-un nou episod din podcast-ul său, With Brian Austin Green. Actorul a confirmat că el și Megan au luat decizia de a se separa încă de la sfârșitul anului 2019, fără să comenteze atunci. „Mi-am dorit ca acest lucru să vină de la mine. Am vrut ca oamenii să afle totul de la mine și atât”, a spus acesta. „Nu-mi doresc să mai vorbesc despre asta.” Brian a continuat prin a-l menționa și pe Machine Gun Kelly, cel care i-a fost aproape lui Megan în această perioadă.

Actorul a început să descrie în detaliu cum au ajuns la această decizie, mărturisind că toamna trecută Megan a fost plecată la filmări timp de 5 săptămâni și, într-o seara, el a visat că se vor despărții, scrie elle.ro. „La vreo 3 săptămâni de când a plecat ea la filmări am avut un vis, ceva complet normal, chiar dacă eu de obicei nu-mi amintesc visele… dar am visat că, atunci când s-a întors, am început să fim distanți, iar lucrurile au început să numai fie în regulă și să fie ciudate.” A doua zi, el i-a povestit soției sale visul, iar aceasta a fost șocată și a încercat să-l liniștească.

După ce Megan s-a întors acasă, lucrurile au început să fie „exact ca în vis.” „Am zis să o las câteva săptămâni, m-am gândit că a fost în altă țară, e obosită de la zbor, a avut filmări până noaptea târziu și trebuie să o las puțin să-și revină. Așa am și făcut”, a spus el. Văzând că lucrurile nu se schimbă, Brian a decis să o confrunte, iar acesta a mărturisit că era mai fericită singură.

„Am realizat că atunci când eram singură și lucram mă simțeam ca mine însămi, mi-a plăcut mai mult de mine așa și m-am gândit că este ceva ce mi-aș dori să încerc.” Brian a continuat prin a descrie cum s-a simțit în momentul dificil și a explicat faptul că nu s-a supărat pe partenera sa și că a înteles că în situația.

După o conversație dificilă, Brian Austin Green și Megan Fox s-au separat pentru o perioadă, ca să „vadă ce le rezervă viitorul.” Din păcate, cu timpul, au realizat că mai bine se despart acum, decât mai târziu. Brian insistă totuși pe faptul că au ajuns la o decizie matură și că au rămas prieteni.

„Nu se poate să fie așa și pentru noi. Nici unul dintre noi nu a făcut ceva greșit, mereu am fost sinceri unul cu celălalt”, a explicat el. „Știu că mereu o să mă iubească, iar atunci când vine vorba despre familie, avem creat ceva foarte special. Așadar, ne-am decis să facem în așa fel încât să nu pierdem asta, să facem orice ar fi ca să putem rămâne prieteni și să fim uniți pentru copiii noștri.”

Green a făcut și o paralelă legată de speculațile dintre relația lui Megan și a lui Colson (Machine Gun Kelly), explicând că aceștia sunt prieteni și că pur și simplu Colson i-a fost aproape. „Nu-mi doresc ca acest bărbat pe care nu-l cunosc, dar de care am auzit numai lucruri bune, să fie umilit fără nici un sens. Nu este de parcă noi ne-am despărțit pentru că cineva a înșelat sau l-a rănit pe celălalt”, a insistat actorul.

0 au distribuit articolul
Traininguri
Онлайн курс "English for travelers"
ONLINE

15 august

Traininguri
Your Advanced Dose of English
ONLINE

29 septembrie

Traininguri
Иврит
ONLINE

30 septembrie