Cardi B a decis să divorțeze de soțul ei, Offset

După aproape 3 ani de când s-au căsătorit în secret, Cardi B a decis să divorțeze de soțul ei, Offset.

Cardi B a depus actele de divorț la tribunalul din Fulton County, Georgia, iar prima audiere în cazul de divorț va avea loc pe 4 noiembrie.

Știrea divorțului vine la numai câteva zile după ce artista a postat un mesaj pe Instagram Stories în care spunea: „Inima mea în sfârșit mi-a spus să nu îmi mai irosesc timpul”.

Conform actelor depuse la tribunal, Cardi B, în vârstă de 27 de ani, solicită custodia fizică și legală a fiicei pe care o are cu Offset. De asemenea, ea cere ca Offset, în vârstă de 28 de ani, să plătească pensie alimentară, deși în acest moment nu se cunoaște despre ce sumă ar fi vorba, scrie elle.ro.

Tot în actele legale se mai precizează că artista cere ca Offset să plătească cheltuielile de judecată, iar ea susține că „nu există nicio cale de împăcare” și că ea și soțul ei sunt despărțiți de mai mult timp. Cardi B mai solicită o împărțire echitabilă a bunurilor maritale, lucru care ar putea indica faptul că cei doi nu au avut un contract prenupțial.

Relația celor doi a fost tumultoasă încă de la început, iar cântăreața l-a acuzat public pe soțul ei că a înșelat-o în timp ce erau căsătoriți. „Atunci când eu și soțul meu am avut probleme – știți, m-a înșelat și multe altele – și am decis să stau cu el și să lucrăm la relația noastră, multă lume a fost supărată pe mine; multe femei au simțit că le-am dezamăgit”, a declarat Cardi B într-un interviu acordat Vogue.

Cardi B și Offset s-au căsătorit în secret în septembrie 2017. Offset a cerut-o public în căsătorie în octombrie 2017, deci la o lună după ce ei s-au căsătorit legal. „Într-o dimineață din septembrie ne-am trezit și ne-am hotărât să ne căsătorim. Am găsit pe cineva să ne cunune. Eram doar noi doi și verișoara mea. Am zis ‘da’, fără rochie, fără machiaj și fără inel”, a povestit atunci cântăreața.

În iulie 2018 Cardi B și Offset au devenit părinții unei fetițe, căreia i-au pus numele Kulture Kiari Cephus, cântăreața dezvăluind astfel că numele de familie al fetiței este cel al soțului ei. Adevăratul nume al lui Offset este Kiari Kendrell Cephus, în timp ce al lui Cardi este Belcalis Almanzar. Pentru Cardi B acesta este primul copil, în timp ce Offset mai are trei copii – doi băieți și o fiică – din relații anterioare.

source:Elle.ro
0