Cate Blanchett vrea să renunțe la actorie

În "Where’d You Go Bernadette", în regia lui Richard Linklater, o adaptare a romanului omonim al Mariei Semple din 2012, Cate Blanchett joacă rolul principal: o arhitectă și mamă în același timp, aflată la marginea unei crize artistice și existențiale, men'ioneaază filmnow.ro.

În februarie, Blanchett dădea un indiciu cu privire la propria sa viziune legată de viață, într-un interviu cu Julia Roberts, în care i-a mărturisit acesteia că se gândește să renunțe la actorie. "Poate că a venit timpul să mă opresc", i-a spus colegei sale de breaslă.  

Replica Juliei a venit imediat: "Încetează să mai spui asta!". "Nu, chiar așa este. De ce n-aș putea să cresc găini și să citesc Proust?", a continuat Cate. 

La premiera filmului "Where’d You Go Bernadette", de săptămâna această, de la Metrograph din New York, cei de la Vulture au întrebat-o pe actriță dacă a vorbit serios când a spus că ar vrea să renunțe la actorie. "A, da ", a spus ea. "E timpul pentru mine să renunț. Absolut. Și sunt convinsă că publicul din toată lumea va spune asta după ce va vedea filmul: 'Este timpul ca ea să se opreasca'. Îmi cer scuze în avans", a adăugat Cate.  

În același timp, Blanchett mărturisește că este ceva ce simte după fiecare film în care joacă. Ce o face totuși să meargă înainte?

"Se întâmplă datorită unor oameni ca Richard Linklater și Maria Semple care vin și-ți spun 'Vrei să lucrezi cu mine?" Iar eu spun: Da, normal!", a dezvăluit actrița pentru Vulture. 

"Pentru mine rolul este ceva secundar. Importantă este persoană cu care porți conversația. Și cine nu ar vrea să vorbească cu asemenea oameni. În plus, Billy [Crudup] este aici din nou, am lucrat cu el acum 20 de ani și a fost o bucurie absolută să pot lucra acum din nou cu el. Apoi se întâmplă la fel: ‘OK. E timpul să te opresti’”, a conchis actrița.  

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.  

source:filmnow.ro
0