Cele mai importante 10 momente din lumea modei din ultimul deceniu

Unele ținute ale vedetelor atrag imediat atenția a milioane de oameni din întreaga lume. Fie pentru că sunt spectaculoase și arată impecabil, fie pentru că sunt complet neinspirate sau șocante.

În ultimii zece ani am avut parte de câteva astfel de momente care au devenit virale pe Internet. De la rochia din carne purtată de Lady Gaga și până la rochia de tip pilotă cu trenă imensă aleasă de Rihanna pentru Gala Met 2015, am avut de-a face de-a lungul anilor cu ținute sau momente care au atras atenția tuturor. 

Iată zece astfel de momente care au devenit virale:

2010: Lady Gaga

Lady Gaga a șocat întreaga lume atunci când și-a făcut apariția la Gala VMA 2010 purtând o rochie din carne creată de designerul Franc Fernandez.

2011: Beyonce

După ce a dezvăluit pe covorul roșu de la Premiile MTV Video Music Awards din 2011 că este însărcinată, Beyonce și-a arătat burtica de gravida pe scenă în aceeași seară, în timp ce cânta melodia „Love on top”. Momentul a devenit viral pe rețelele de socializare, fanii săi fiind încântați de veste.

2012: Angelina Jolie

Rochiile cu crăpături adânci nu sunt o noutate la evenimentele importante pe covorul roșu. Însă rochia neagră Versace purtată de Angelina Jolie la Gala Premiilor Oscar din 2012 a atras toate privirile. Dorința actriței de a-și expune piciorul drept a fost mult timp un motiv de glume pe rețelele de socializare. Pe Twitter a fost creată și o pagină numită AngiesRightLeg (piciorul drept al lui Angie) care a strâns câteva mii de followers în numai câteva ore.

2013: Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence a fost frumoasa balului la Gala Premiilor Oscar 2013. Nu doar că a câștigat un premiu Oscar pentru rolul din Silver Linings Playbook, dar a provocat și hohote de râs după ce s-a împiedicat și a căzut pe scări în timp ce mergea să-și ridice trofeul.

2014: Kim Kardashian și Kanye West

Kim și Kanye și-au făcut jachete din piele asortate pe care le-au purtat după nunta lor care a avut loc în Italia, în 2014. Pe spatele jachetelor lor scria "Just Married" (proaspăt căsătoriți), iar de atunci numeroase staruri le-au urmat exemplul, inclusiv Justin Bieber și Hailey Baldwin.

2015: Rihanna

Pentru Gala Met 2015, Rihanna a ales o rochie galbenă cu trenă imensă, creată de designerul chinez Guo Pei. Rochia cu trenă foarte lungă a inspirat o mulțime de glume pe internet și a devenit rapid virală.

2016: Michelle Obama

Ultimul dineu de stat din timpul președinției lui Barack Obama va intra în istorie și pentru ținuta spectaculoasă purtată de Prima Doamnă. Michelle Obama a ales o rochie Versace cu paiete care a atras atenția tuturor și s-a viralizat pe rețelele de socializare.

2017: Priyanka Chopra

Pentru Gala Met 2017, actrița Priyanka Chopra a purtat o rochie custom Ralph Lauren. Rochia de tip trenci, cu o trenă foarte lungă, a devenit subiect de glume. Actrița a răspuns într-un mod la fel de amuzant, postând pe Instagram cele mai bune meme-uri create pe baz ținutei sale.

2018: Meghan Markle

În 2018, toată lumea a vorbit despre Meghan Markle și nunta regală cu prințul Harry. Deși rochia ei de mireasă a fost superbă, cea de-a doua rochie purtată în ziua nunții, o creație Stella McCartney, a atras atenția tuturor. Rochia a fost atât de solicitată încât creatoarea de modă a realizat câteva rochii de seară identice cu cea purtată de Ducesa de Sussex la petrecerea de nuntă.

2019: Lizzo

2019 a fost anul în care cântăreața americană Lizzo a strălucit cu hituri precum "Goog as Hell" sau "Truth Hurts", care au dominat topurile. Un alt lucru care a dominat rețelele de socializare a fost poșeta minusculă purtată de Lizzo la Gala American Music Awards, o creație Valentino care a dus la apariția a milioane de meme-uri.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:Eva.ro
0