Celebritățile care au demonstrat că eșecul nu este o tragedie, ba din contră

Deși trăim cu ideea unui succes glorios care vine foarte ușor, fără efort, nu este nimic adevărat în aceste vise. Lucrurilor mărețe le trebuie timp, iar vedetele ce au atins ulterior acest punct sunt singurele în măsură să dea sfaturi.

Fie că au fost refuzate, concediate sau luate în derâdere, vedetele despre care vei citi mai jos sunt exemplele perfecte că un succes colosal vine după mai multe încercări eșuate.

J.K. Rowling

J.K. Rowling doubles down in what some critics call a 'transphobic ...Autoarea de succes era într-o perioadă foarte grea din viața ei când a început să scrie seria Harry Potter, fiind divorțată și crescându-și singură cei trei copii. Aceasta precizează că era „cât de săracă se poate să fii în Anglia modernă”, dar asta nu a împiedicat-o să își urmeze visul și se pare că succesul nu a întârziat să apară, personajul creat de ea producând peste un miliard de dolari.

Anna Wintour

Anna Wintour apologizes to black Vogue staffers in emailChiar dacă acum se află la cârma revistei Vogue America, nu cu mult în urmă Anna Wintour a avut piedici în cariera ei de jurnalist. Aceasta a fost dată afară de la revista Harper’s Bazaar după doar nouă luni, însă la 13 ani după acest incident aceasta a fost numită redactor-șef la Vogue. Asta da transformare! Anna a declarat ulterior referitor la eșecurile sale: „Fiecare ar trebui să fie devastat măcar odată în cariera lui, deoarece perfecțiunea nu există.”

Oprah Winfrey

Oprah Winfrey – Founder and CEO at OWN - Asian NarrativesCunoscut om de televiziune și femeie de afaceri, Oprah a fost inițial concediată de la primul ei job în televiziune, chiar pe motivul că nu ar fi potrivită pentru o astfel de carieră. După acest eșec Oprah nu s-a lăsat doborâtă și uite cum a ajuns cel mai aclamat expert în televiziune cu o avere estimată la 2,6 miliarde de dolari. Este chiar foarte bine pentru o persoană „nepotrivită în televiziune”.

Lady Gaga

Lady Gaga Helped Raise $35 Million and Will Give You a Free ...Deși a semnat un contract de 700.000 de lire cu casa de discuri Island Def Jam, Lady Gaga a primit o lovitură la doar trei luni după înțelegere. Producătorul L.A. Reid a hotărât să renunțe la tânăra artistă, fără să știe însă cât avea de pierdut. După o perioadă în care a suferit pentru desfacerea contractului, Lady Gaga nu s-a lăsat doborâtă și a reușit să devină una dintre cele mai mari staruri pop, fiind declarată una dintre mai influente vedete din lume de către revista Forbes.

Beyonce

Beyonce Narrates New 'Black Is King' Trailer: 'Lead, or Be Led ...Poate acum este cunoscută ca una dintre cele mai mari cântărețe pop din toate timpurile, dar începuturile lui Beyonce nu au fost la fel de roz cum avea să fie cariera ei. Aflată la început într-o trupă numită Girls Tyme, aceasta a fost dată afară dintr-un show de talente în favoarea unei trupe rock. Nu știm cine era această trupă, dar cui îi pasă când Queen B a câștigat în carieră ei 22 de premii Grammy.

Madonna

Madonna Calls COVID-19 'the Great Equalizer' in Bathtub Rant ...Se pare că nici Madonna nu a reușit în carieră din prima încercare. Artista a renunțat la facultate și a fost angajată într-o gogoșerie din New York, unde a fost concediată după prima zi de muncă. Acum nu cred că este cazul să îi plângem de milă după ce în fiecare an se află în vârful clasamentelelor vedetelor cu cele mai mari câștiguri.

Katy Perry

Pregnant Katy Perry Reveals When She's Due, Her Cravings and MoreArtista americană nu a fost concediată doar de o casă de discuri, ci de trei. Katy Perry nu a renunțat însă și a semnat un contract cu încă o casă de producție – Capitol Music Group – ce avea să îi aducă faima de care se bucură de atâția ani. Aici ea a scris melodia ei de debut I Kissed a Girl ce a propulsat-o în topurile internaționale de unde nu a mai plecat.

Lucille Ball

Rare Lucille Ball Photos for a Stunning Look at Her Life and LegacyActrița americană a fost cunoscută la începutul carierei ei drept Regina filmelor de categoria BT, datorită producțiilor slabe în care a jucat. Totul s-a schimbat însă când a atins succesul cu seria comică I Love Lucy unde a jucat alături de soțul ei Desi Arnaz.

Stephenie Meyer

Stephenie Meyer to Release Long-Delayed Twilight Prequel Midnight SunÎnainte de a da lovitura cu seria de cărți Twilight autoarea americană a primit 14 refuzuri la cele 15 scrisori adresate agențiilor literare. Din fericire al 15-lea a fost cu noroc, asta traducându-se în cele 100 de milioane de copii traduse în 37 de limbi și transpusă într-un succes cinematografic de proporții.

Bill Gates

Billionaire philanthropist Bill Gates steps down from Microsoft boardO fi el unul dintre cei mai bogați și de succes oameni din lume, dar prima lui afacere a fost un fiasco. E vorba de compania Traf-O-Data, pe care tânărul Bil Gates a făcut-o împreună cu Paul Allen, același partener cu care a înființat și Microsoft. Când au încercat să-și vândă produsul (un device de citire și procesare de date), acesta nici măcar nu a funcționat. Asta nu i-a împiedicat pe cei doi să încerce din nou, iar câțiva ani mai târziu să lanseze Microsoft.

Steven Spielberg

Steven Spielberg's Push to Bar Netflix From Oscars Divides ...Steven Spielberg a picat – nu o dată, ci de două ori! – admiterea la Școala de Teatru, Film și Televiziune a Universității Southern California. Ceea ce nu l-a împiedicat să devină un regizor / scenarist / producător de succes mondial – și un adevărat magnat, cu o avere estimată de revista Forbes la 10,1 miliarde dolari. Ulterior (în 1994), universitatea californiană l-a recompensat pe fostul student aspirant cu un titlu onorific. Cine râde la urmă râde mai bine!

source:Elle.ro
0