РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

LifeStyle
Traininguri
Онлайн курс "English for travelers"
ONLINE

14 august

Traininguri
Your Advanced Dose of English
ONLINE

29 septembrie

Traininguri
Иврит
ONLINE

30 septembrie

Traininguri
Английский язык On-line
ONLINE

30 septembrie

Traininguri
Иврит On-line
ONLINE

30 septembrie

Pentru copii
Обучение компьютерной азбуке
ONLINE

31 august

Traininguri
Онлайн курс "English for travelers". Чем заняться? Как пройти?
ONLINE

24 august

Traininguri
Налог на добавленную стоимость, особенности учета и возмещения
Centrul pentru Dezvoltare și Antreprenoriat Moldova-Polonia

19 august

Pentru copii
Курсы IT, программирования и цифрового творчества для детей
ONLINE

1 septembrie

Traininguri
Занимательная информатика
ONLINE

31 august

Traininguri
Онлайн курс "English for travelers". Чем добираться?
ONLINE

de pe 31 august

Cine e actrița care a intrat în Cartea Recordurilor datorită Instagram
25 noiembrie, 10:431281

Jennifer Aniston, faimoasa actriță din Friends, a fost una dintre puținele celebrități care și-a declarat public aversiunea față de „social media”.

Și totuși, până la urmă a cedat și și-a deschis un cont de Instagram. A intrat direct în Cartea Recordurilor, transmite Știri.md cu referire la digi24.ro.

Jennifer Aniston s-a alăturat reţelei de socializare Instagram şi stabilit un nou record în mai puţin de 6 ore. 

Userii Instagram au fost cuprinşi de o veritabilă frenezie atunci când, la începutul lunii, actriţa Jennifer Aniston s-a alăturat platformei şi a postat prima sa fotografie: un selfie alături de co-starurile din Friends, popularul sitcom care a făcut-o celebră. 

Ea a comentat: „Acum suntem prieteni şi pe Instagram”. În această fotografie, ce pare mai veche, de o calitate tehnică îndoielnică (aşa cum au comentat unii), Jennifer apare împreună cu Lisa Kudrow , Courteney Cox, Matt LeBlanc, David Schwimmer şi Matthew Perry.

Aniston a strâns 1 milion de urmăritori în doar 5 ore şi 16 minute, o performanţă recunoscută de Guinness World Records. 

Actriţa a zdrobit recordul anterior deţinut de Prinţul Harry şi de Meghan Markle, al căror cont a atins un milion de followeri în 5 ore şi 45 de minute.

„Move fast and break things”, „Mişcă-te repede şi zdrobeşte ordinea lucrurilor” este binecunoscutul motto al lui Mark Zuckerberg, CEO la Facebook, care acum parcă i se potriveşte mai bine lui Jennifer Aniston.

Aproape instantaneu, ştirea acestui debut pe Instagram a atras un flux de urmăritori, de like-uri şi de comentarii care a pus chiar şi probleme tehnice, pentru că unii au avut probleme în a urmări contul vedetei.

Dar, în timp ce problemele tehnice au fost reparate, recordul Guiness pentru cea mai scurtă durată de atingere a cifrei de 1 milion de urmăritori a rămas doborât.

Mulţi se întreabă de ce acum? La urma urmei, actriţa n-a făcut niciodată un secret din resentimentele sale faţă de media socială unde, potrivit ei, oamenii comentează orice impulsiv şi iresponsabil. 

Poate pentru că trebuia să apară la o populară emisiune matinală. Sau poate că urmează o mult promisă reuniune Friends. 

În tot cazul, la talk show-ul lui Jimmy Kimmel, starul a recunoscut că este „cea mai reticentă persoană care s-a înscris vreodată pe Instagram” şi că nu-şi explică de ce-a făcut, în cele din urmă, acest pas.

De atunci, Aniston a prins gustul şi a postat fotografii vechi cu distribuţia sitcom-ului Friends, alături de alte comentarii nostalgice, dovedind că e deja o profesionistă în a specula succesul unui show încheiat acum 15 de ani, dar care face ravagii şi acum printre milenarişti.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

0 au distribuit articolul
Traininguri
Онлайн курс "English for travelers"
ONLINE

14 august

Traininguri
Your Advanced Dose of English
ONLINE

29 septembrie

Traininguri
Иврит
ONLINE

30 septembrie

Noutați asemănătoare