Cine sunt starurile care au luat o pauză de la Hollywood

„Ce s-a întâmplat cu el/ ea?” O întrebare care sună familiar! Atâtea celebrități au dispărut de pe radar după ce s-au bucurat de un mare succes sau pur și simplu au încercat să schimbe direcția carierelor lor. 

Haideți să vedem ce staruri au luat niște pauze mari și s-au bucurat de niște reveniri spectaculoase.

Dave Chapelle

Cariera lui Chapelle a atins apogeul în perioada 2003-2006, cu „The Dave Chapelle Show”, însă în urma unor neînțelegeri, actorul/comediantul a plecat de la Comedy Central. A reapărut însă peste câțiva ani, cu emisiuni noi și a avut și un rol în hit-ul din 2018 „A Star in Born”.

Mara Wilson

În anii '90, a fost unul dintre cei mai cunoscuți copii-vedetă, datorită rolurilor din „Mrs. Doubtfire” și „Matilda”, dar după ce a ajuns la pubertate, nu a mai primit oferte. Mara nu a renunțat însă la actorie și și-a împrumutat vocea mai multor personaje. 

Freddie Prinze Jr.

În anii '90 și '00 era fost visul oricărei adolescente, datorită filmelor „Down to You”, „She's All That” și „I Know What You Did Last Summer”. Peste ceva timp, a reapărut într-un episod din „Friends” și în filmul „Scooby-Doo”, însă nu s-a mai bucurat de aceeași popularitate ca în perioada sa de glorie.

Sarah Michelle Gellar

Singurul lucru memorabil făcut de Sarah de când a apărut în „Buffy, the Vampire Slayer” și „Cruel Intentions” a fost apariția în ultimul episod din „The Big Bang Theory”.

Tobey Maguire

Popularitatea lui Tobey a atins apogeul odată cu filmele Spider-Man din anii 2000, iar după, actorul a părut să dispară. A mai apărut, de curând, în „The Great Gatsby”, însă nu ne amintim și alte proiecte memorabile de-ale sale. 

Meg Ryan

Și-a lăsat amprenta asupra industriei cinematografice cu filme precum „When Harry Met Sally”, „When a Man Loves a Woman”, „City of Angels” și „You've Got Mail”, însă după ce a luat o pauză de la actorie, s-a întors cu o față diferită și niște alegeri mai puțin inspirate în ceea ce privește proiectele sale.

Geena Davis

După câteva filme grozave din anii '80 și '90, Geena a părut să ia o pauză de la actorie, dar adevărul e că s-a reorientat doar spre seriale, având niște roluri amuzante în „Will and Grace”, „Grey's Anatomy” și, de curând, în producția Netflix „GLOW”. 

Kim Basinger

A fost sex simbolul Hollywoodului de la sfârșitul anilor '70 și a interpretat niște personaje memorabile. La sfârșitul anilor '90 însă, Kim a părut să ia o pauză de la filme. S-a întors însă în industria cinematografică odată cu rolurile din „8 mile” și „Fifty Shades Darker”. 

Emilio Estevez

După ce a apărut în filme precum „Loaded Weapon” și franciza „The Mighty Ducks”, Emilio a dispărut din fața ecranului și a reapărut în spatele camerei de filmat, ca regizor.

Katherine Heigl

Heigl este faimoasă pentru frumusețea ei și și mai celebră pentru cât de dificilă e pe platoul de filmare, așa că nu e de mirare că abia dacă a mai avut oportunitatea de a apărea pe ecran de când cu „Anatomia lui Grey”. Cu toate astea, Katherine nu renunță încă!

Daniel Day-Lewis

După „Lincoln”, trei premii Oscar și o pauză de trei ani de la actorie, Daniel Day-Lewis a anunțat în 2017 că se pensionează. Dar cine știe, poate și-a luat doar o vacanță mai lungă.

Mike Myers

Amuzantul actor din „Wayne's World”, „Austin Powers” și „Shrek” și-a încercat norocul și în alte zone, precum scrisul și regia, dar în ultimul timp s-a întors pe ecran. În 2018 de exemplu, l-am putut urmări în „Bohemian Rapsody”.

Macaulay Culkin

Cel mai faimos copil-vedetă din lume a renunțat la actorie când a atins pubertatea, susținând că vrea o viață normală. Cu toate astea, a făcut niște eforturi ca să revină pe ecran, iar între timp, se pare că s-a regăsit în muzică.

Renée Zellweger

Renée Zellweger a explodat la Hollywood odată cu rolul din „Jerry Maguire” și a continuat să ne bombardeze cu filme precum „Bridget Jones” și „Chicago”. După o pauză de 6 ani, Renee s-a întors la actorie.

David Schwimmer

David Schwimmer a dispărut de pe radarele noastre de când s-a terminat serialul „Friends”, însă a revenit în lumina reflectoarelor în 2016, în „American Crime Story”, unde l-a interpretat pe Robert Kardashian.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:axn.ro
0