Cum a avut loc ceremonia de căsătorie a bloggeriței Doina Ciobanu?

Publicat: 16 ianuarie 2023

Doina Ciobanu, director de creație și consultant de brand, a fost logodită timp de 4 ani înainte de a-și planifica nunta într-o podgorie din Moldova, situată în apropiere de granița cu Ucraina. 

Deși pasionata de modă sustenabilă se gândea de mult timp la o nuntă pe insula grecească Hydra (unde a avut loc cererea în căsătorie), pandemia și războiul din Ucraina i-au schimbat planurile.

Nunta a fost un omagiu adus rădăcinilor moldovenești ale Doinei Ciobanu. Daniel este australian, iar Doina este moldoveancă. Dragostea cuplului pentru Paris și pregătirea lor academică în domeniul istoriei i-a inspirat în cele din urmă să își organizeze nunta în ultimul moment, când părinții mirelui se aflau în vizită în Europa. "Am făcut o ceremonie civilă foarte mică și secretă în țara mea natală, Moldova, la o cramă chiar lângă granița cu Ucraina. Inițial am vrut să o facem în altă parte, dar cu tot ce s-a întâmplat anul acesta, m-am simțit foarte reconectată cu țara mea natală."

"Vinul este adânc înrădăcinat în cultura și tradiția noastră, motiv pentru care căsătoria la o cramă s-a simțit ca o legătură și mai mare cu rădăcinile mele." - Doina Ciobanu

Doina Ciobanu s-a scutit de stresul unor pregătiri îndelungate și a dat viață nunții sale de vis la o podgorie din Moldova, o țară în care sărbătorirea mâncării și a vinului este adânc înrădăcinată în patrimoniul națiunii. Pentru această ocazie, ambasadoarea No More Plastic și consilierul Wolford Sustainability Brand Advisor a ales să își creeze propria rochie de mireasă, înfășurându-se într-o țesătură argintie de mătase de care s-a îndrăgostit.

Nunta Doinei și a lui Daniel a avut loc într-un decor de vis de podgorii și la ea au participat cei mai apropiați prieteni și familia lor. Aceștia au fost acompaniați de serenadele muzicale oferite de Orchestra Filarmonicii Naționale din Moldova și de cvartetul acesteia. Mireasa a povestit pentru Vogue despre ziua ei specială în imaginile și cuvintele de mai jos.

source:Afisha.md
0