Cum arată acum cuplurile din serialele vechi: 19 perechi de vedete

Cu ani în urmă ne făceau să urmărim pe nerăsuflate serialele în care jucau. Cuplurile pe care le-au admirat multe generații arată altfel acum, în viața reală.

Nu cu mult timp în urmă, obișnuiam să dăm repede fuga de la școală sau de la serviciu și să ne așezăm în fața televizorului pentru a urmări un nou episod din serialul preferat. În anii în care nu existau platforme de streaming, serialele transmise de posturile de televiziune generau un reflex pavlovian în rândurile amatorilor de filme - toată lumea știa că la o anumită oră începe serialul urmărit. 

De la telenovele până la serialele de comedie, de la "Santa Barbara" și "Beverly Hills, 90210" până la "Anatomia lui Grey" și "Doctor House", multe dintre producțiile anilor '90 și 2000 au avut acțiunea țesută în jurul unui cuplu cu "tracțiune" la public și, de obicei, povestea de dragoste care se înfiripa susținea o mare parte din intrigă. 

De atunci au trecut destui ani, iar timpul își spune cuvântul - perechile din seriale arată altfel acum. În era serialelor de pe Netlflix și HBO GO, Bright Side aduce un aer de nostalgie și ne provoacă să vedem cât de mult s-au schimbat cuplurile din serialele vechi.

source:Eva.ro
0