Cum arătau vedetele din Moldova cu un deceniu în urmă

Timpul este grăbit, iar persoanele publice încearcă să țină pasul cu el, dorind să se păstreze la fel de tinere și frumoase ca înainte.

Deși le vezi zilnic la televizor sau la diverse evenimente mondene, nu știu dacă îți mai aduci aminte cum erau ele cu 10 ani în urmă, transmite Știri.md cu referire la Perfecte.md.

Am răsfoit cu atenție arhivele personale ale vedetelor și am scos la iveală cele mai memorabile poze, care le trezesc amintiri frumoase atât lor, cât și fanilor săi.

Sorina Obreja

Știrista Sorina Obreja a postat anul trecut pe Instagram o poză din îndepărtatul 2009. Putem spune, cu siguranță, că prezentatoarea nu s-a schimbat deloc, decât poate a devenit mai zâmbitoare, dar are și de ce: „Atunci viața mea era despre mine, acum viață mea e despre noi”, spunea atunci Sorina, referindu-se la fiica și familia ei.

Katalina Rusu

Îndrăgita interpretă a rămas la fel de cochetă și suplă, doar că deja s-a căsătorit și este în așteptarea unui bebeluș.

Kornelia Ștefăneț

Zâmbetul copilăresc și inocent, cartea de vizită a Korneliei Ștefăneț, este neschimbat chiar și după 10 ani, la fel și dragostea interpretei pentru muzică și viață.

Mariana Mihăilă

Tânăra mămică a păstrat aceeași privire cuceritoare de-a lungul timpului, renunțând la culoarea închisă a părului și la sprâncenele subțiri, care pe atunci erau în vogă.

Ionel Istrati

Timpul a trecut neobservat pe lângă artist, rămânând peste ani la fel de chipeș și stilat.

Olga Manciu

Make-up artista, Olga Manciu, a aflat secretul tinereții și al stării de bine. Mama a trei băieți, aceasta reușește să arate mereu fresh și impecabil, la fel cum era și acum 10 ani.

Gloria Gorceag

Tânăra mămică, Gloria Gorceag, și-a adus aminte, cu această ocazie și de perioada show-ului televizat Fabrica de Staruri, care i-a marcat tinerețea și a lansat-o în lumea showbiz-ului.

Dianna Rotaru

A rămas la fel de sexy ca pe vremuri, renunțând la lungimea părului pe care o avea în trecut. Se observă că stilul vestimentar a rămas același, optând și în prezent pentru bijuterii masive și rochii din materiale strălucitoare.

Victoria Roșca

Actrița și vloggerița Victoria Roșca recunoaște că și pentru ea acești 10 ani au fost foarte productivi. „Atâtea lucruri frumoase s-au întâmplat în viața mea în acești 10 ani. Mulțumesc universului pentru tot.”

Vitalie Advahov

Și Vitalie Advahov și-a adus aminte, cu drag, de perioada lui 2009, când își ținea băiatul în brațe. Acum acesta este un adevărat flăcău.

Katy Rain și fratele ei, Andrei Tostogan

Sunt de nedespărțit chiar și peste 10 ani, unindu-i atât dragostea de frați, cât și cea pentru muzică.

Cristina Cozma

Actrița Cristina Cozma a trecut prin câteva schimbări de look în toți acești ani, dar privirea să cuceritoare rămâne neschimbată.

Tatiana Spînu

Este de nerecunoscut și interpreta Tatiana Spînu. De la blonda cochetă din 2009 la frumoasa șatenă din 2019 nu a fost nevoie decât de 10 ani.

Cristy Rouge

Interpreta pare că nu este adepta experimentelor, ci iubește stabilitatea atât în viața artistică, cât și cea personală. A păstrat același look timp de mai mulți ani, având mereu același zâmbet cuceritor.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md.

source:perfecte.md
0