Cum s-au schimbat cei mai frumoși bărbați din anii 80

Celebri, talentați și frumoși, erau idolii femeilor la sfârșitul anilor '80 și începutul anilor '90. Iată cât de mult s-au schimbat!

Au trecut mai bine de 30 de ani de când cucereau milioane de femei cu frumusețea lor. Tineri și talentați, se numărau printre actorii în vogă ai acelor decenii, iar succesul lor atingea un nivel planetar.Kevin Costner, Mel Gibson, Richard Gere, Robert Redford, Bruce Willis sau Mickey Rourke aveau un șarm irezistibil, pe care puțini actori din noua generație l-ar putea atinge.Într-o epocă fără internet, în care televiziunea și revistele șlefuiau grandoarea starurilor, trăsăturile fizice și talentul erau cea mai bună carte de vizită la Hollywood.

Astăzi, la patru decenii de la perioada lor de aur, foștii "crai" de la Hollywood se țin bine în continuare. Unii nu și-au pierdut trăsăturile care i-au făcut atât de iubiți, alții arată îmbătrâniți, dar toți își continuă cariera de succes și rămân repere importante în lumea filmului.

Bright Side ne aduce aminte cât de frumoși erau cei mai buni actori ai anilor '80 și ne arată cât de mult s-au schimbat între timp.

source:Eva.ro
2