Cunoscutul rapper american Puff Daddy, și-a schimbat numele

Rapperul american Sean "Diddy" Combs, în vârstă de 49 de ani, a depus o cerere la Tribunalul Superior din Los Angeles, California, și a solicitat să îi fie schimbat numele din Sean John Combs în Sean Love Combs, potrivit TMZ.

În documentele depuse la Tribunalul Superior din Los Angeles, Diddy nu a spus ce motive l-au determinat să ia decizia de a-și schimba numele, potrivit Mediafax.

În anul 2017, Diddy a glumit despre faptul că vrea să se numească Brother Love, dar atunci nu a făcut demersurile legale pentru a-și concretiza dorința, scrie digi24.ro.

Totodată, Sean John Combs folosește mai multe nume de scenă, precum Puff Daddy, P. Diddy și Puffy.

Sean "Diddy" Combs s-a născut în anul 1969 și a devenit un "mogul" al industriei de divertisment din SUA, fiind actor şi rapper. În anul 1998, a câștigat un premiu Grammy pentru cel mai bun album rap. În 2004, a fost premiat cu cel de-al doilea Grammy, pentru cea mai bună interpretare rap a unui grup sau duo. Combs s-a situat pe locul al doilea în topul Forbes al celor mai bogați rapperi din 2018, cu un venit net de 825 de milioane de dolari. În același an, rapperul american a donat 1 milion de dolari pentru deschiderea unei școli în Bronx, New York, dorind să le ofere copiilor din acest cartier o șansă la educație și la un viitor mai bun.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Digi24.ro
0