După 20 de ani de mariaj, Catherine Zeta-Jones dezvăluie secretul căsniciei

După 20 de ani de mariaj, Catherine Zeta-Jones dezvăluie secretul căsniciei ei fericite cu Michael Douglas

În noiembrie 2000, când s-au căsătorit nimeni nu paria pe un mariaj de lungă durată între actorii Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas.

El era un afemeiat notoriu, divorțat, trecut prin clinici speciale pentru a-și vindeca dependența de sex. În plus, era și cu 25 de ani mai mare decât tânăra actriță galeză, de o frumusețe răpitoare, care îl vrăjise cu apariția ei în „Masca lui Zorro'.

Și totuși căsnicia celor doi a rezistat și este și azi la fel de puternică: au trecut împreună prin greutăți mari (el cancer în gât, ea, tulburare obsesiv-compulsivă) și sunt la fel de fericiți ca în prima zi.

Actrița în vârstă de 51 de ani a dezvăluit recent secretul căsătoriei lor de 20 de ani, într-un interviu acordat Wall Street Journal: „În primul rând, ne distram mult împreună. Soțul meu este cu 25 de ani mai în vârstă decât mine; asta nu este un secret. Ca în orice relație, nu ar fi normal dacă nu ar exista suișuri și coborâșuri', a spus ea. „Constante sunt iubirea și respectul. Nu ne-am pierdut niciodată, simțul umorului și ne bucurăm de compania celuilalt', a spus ea.

„Soțul meu și cu mine petrecem mult timp împreună pentru că, spre deosebire de atâtea cupluri, nu am avut niciodată o slujbă de la 9 la 5. Suntem sau nu suntem plecați. Lucrez 16 ore pe zi sau nu. El face la fel. Așa că am avut în relația noastră mult timp de timp în care am fost doar noi. Am trăit pe insula Bermuda timp de 12 ani, crescându-ne copiii. Ne-am acordat spațiu și umorul a fost mereu prezent.”

Cei doi actori s-au căsătorit pe 18 noiembrie 2000 și au împreună doi copii: Dylan, 20 de ani, și Carys, 17 ani. Douglas, în vârstă de 76 de ani, este, de asemenea, tatăl lui Cameron Douglas, în vârstă de 42 de ani, din căsnicia sa anterioară cu Diandra Luker.

source:TvMania
0