Abonează-te la mailingul nostru săptămânal, pentru a fi la curent cu principalele evenimente din țară

Festivalul-concurs de modă Moldova The Most Fashion Days, la cea de-a V-a ediție

Publicat: 24 mai 2022

Festivalul - Concurs de Modă "Moldova The Most Fashion Days" va avea loc pe data de 7 iunie, începând cu ora 12:00 la Capitoles Park. Festivalul este deja la cea de-a V-a ediție.

Eveniment este organizat de către IO Models. Festivalul din acest an va prezenta evoluția celor pasionați de arta designului vestimentar, cât și profesionalismul de care dau dovadă modelele, make-up artiștii și hairstylistii.

Show-ul de seară din cadrul evenimentului îl va avea ca invitat special pe Cătălin Botezatu, cu colecția sa de dame și coafura Tourette Laurent - Franța. În show-ul de seara alături de Cătălin vor mai defila și alți designeri de top.

Programul festivalului:

  1. Orele 12:00 se dă start prezentării pe categoria copiilor - Show-ul va fi live pe platforma YouTube, unde vor fi prezentați designeri cu colecții pentru copii și Miss Star (câștigătoarea va reprezenta Moldova în Thailanda la Miss Star 2022 )
  2. La orele 19:30 se va da start show-ul de seară care va avea loc la restaurantul Capitoles Park zona Poienița Dragostei. Biletul pentru show-ul de seară costă 220 lei pentru o persoană și poate fi procurat online. 

Organizatorii atenționează că numărul biletelor este limitat. Din acest motiv, îți recomandăm să te grăbești și să cumperi bilete online aici.

source:Afisha.md
0