Gigi Hadid și Zayn Malik vor deveni părinți pentru prima dată

Gigi Hadid este însărcinată cu primul copil! Celebrul modelul și iubitul ei, Zayn Malik, vor deveni părinți pentru prima dată.

Potrivit TMZ, ET și multe alte surse de peste ocean, Gigi Hadid este însărcinată pentru prima dată, iar ea și iubitul ei, Zayn Malik, vor deveni părinți.

„Gigi a dezvăluit până acum secretul doar familiei și prietenilor apropiați, mai ales că este însărcinată doar în câteva luni”, a dezvăluit o sursă pentru ET. „Atunci când Gigi și Zayn s-au împăcat la finalul anului trecut, a fost ca și cum nu a existat o despărțire și au știu imediat că este vorba despre o relație specială. Atât cuplul, cât și familiile celor doi sunt extraordinar de fericiți”.

Până în acest moment nici Gigi, nici Zayn, nu au făcut declarații cu privire la știrea că Gigi Hadid este însărcinată, însă săptămâna trecută ei au sărbătorit împreună ziua de naștere a modelului, care a împlinit 25 de ani, transmite elle.ro.

Gigi a fost cea care a împărtășit cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare mai multe imagini, dar și un video de la petrecerea organizată de ziua ei.


Gigi Hadid a mai postat o imagine cu iubitul ei, când a vrut marcheze Ziua îndrăgostiților fotografia fiind postată pe contul ei de Instagram @gisposible, unde împărtășește cu fanii imaginile pe care le surprinde cu camere foto de unică folosință. „HEY VALENTINE. Z la fermă ♡ Dec 2019”, este textul care acompaniază imaginea postată de modelul în vârstă de 24 de ani, fotografie care îl arată pe Malik la ferma familiei ei. Modelul a postat aceeeași imagine și pe contul ei oficial, dar pe Instagram Stories.

Relația dintre Hadid și Malik a fost una cu multe despărțiri și împăcări pe parcursul ultimilor ani, însă, înainte de Sărbătorile de Iarnă, cei doi au ținut să își anunțe fanii că formează din nou un cuplu, după ce Hadid a postat pe Instagram Stories o imagine în care apărea gătind alături de mama lui Malik. De atunci, cei doi au fost fotografiați de mai multe ori împreună pe străzile din New York.

Relația dintre Malik și Hadid a început în noiembrie 2015, ei s-au despărțit în martie 2018, însă la scurt timp s-au împăcat. Totuși, în ianuarie 2019 s-au despărțit din nou, despărțire care a durat până la finalul anului.

Nu toți fanii modelului sunt surprinși de faptul că Gigi Hadid este însărcinată deoarece, în urmă cu câteva luni, ea a acordat un interviu publicației i-D magazine dezvăluind: „Cred că pe măsură ce înaintez în vârstă.. da, într-o zi o să îmi întemeiez o familie și nu știu dacă o să fac mereu modeling. Îmi place partea creativă a modei, este atât de ofertantă. Oamenii cu care lucrez mă fac foarte fericită și sunt norocoasă să îi am alături. Însă cine știe? Poate că o să vreau să mă ocup tot timpul de gătit”, a mai zis ea.

source:Elle.ro
0