Imagini fascinante cu Robert Downey Jr. de la preselecțiile Iron Man

Robert Downey Jr. e cel mai bine cunoscut în rândul fanilor drept Iron Man sau Tony Stark și credem că nu exagerăm când spunem că va trebui să treacă ani buni până când un alt actor va putea să preia acest rol.

Deși e extrem de iubit pentru acest personaj, nu mulți au avut ocazia să-l vadă pe star înainte de a prelua oficial rolul super-eroului de benzi desenate.

Pentru că filmul "Avengers: Endgame" se pregătește să fie lansat în format digital, șefii de la studiourile Marvel și jurnaliștii de la Fandango au făcut publice imaginile din timpul preselecțiilor susținute de Robert Downey Jr.

Cu toate că era un actor cunoscut, iar regizorul Jon Favreau își dorea foarte mult să-l angajeze, directoarea de casting de la Marvel și-a dorit, totuși, să facă teste și l-a chemat la audiții. Din clipa în care Downey Jr. a pășit pe platouri și și-a spus replicile, toți cei implicați au înțeles că sunt pe cale să facă istorie, menționează filmnow.ro.

Și așa s-a întâmplat! Fanii benzilor desenate l-au adorat din prima clipă pe actor, iar acesta a devenit, încetul cu încetul, cel mai important pion în filmele cu super-eroi.

Conștient de importanța sa, Robert Downey Jr. și-ar fi negociat un contract financiar unic cu șeful studiourilor, Kevin Feige. Potrivit The Hollywood Reporter, clauzele i-au generat plăți masive de-a lungul anilor, averea lui fiind estimată în acest moment la 300 de milioane de dolar

source:filmnow.ro
0