Irina Rimes a făcut o schimbare în viața ei, va purta perucă

Irina Rimes a făcut o schimbare în viața ei, după cum s-a văzut și în ultimul timp, este adepta perucilor. A făcut recent un post pe pagina ei de socializare, unde explică de ce îndrăgește așa mult noul look oferit de acestea.

Celebra cântăreață, Irina Rimes, care recent a ieșit din spital din cauza problemelor de sănătate, a făcut o schimbare în viața ei, transmite Știri.md cu referire la playtech.ro.

Aceasta a apelat la peruci și se pare că este foarte bucuroasă. Părul ei natural nu îi mai place, susținând că s-a ”săturat” de vechea podoabă capilară.  Până la momentul de față, Irina a a folosit 4 peruci, precizând că îi place și se simte foarte bine.

De asemenea, vedeta a spus că a folosit mai multe peruci în cadrul noului videoclip muzical, care o să apară în curând. Totodată, a făcut publică și o postare în care apare cu noua ei ”achiziție”. 

Pe viitor putem să ne așteptăm la mai multe coafuri, deoarece cântăreața iubește acest tip de schimbare.

”M-am săturat de părul meu și mi-am pus perucă de fapt e mult mai mult de-atât, pot să vă spun doar că am folosit tocmai 4 peruci în acest videoclip, motivele le veți afla în curând”, a scris artista la postarea ei.

Cu puțin timp înainte de a intra în noul an, Irina a fost internată și operată de urgență. Ajunsă la spitalul Elias din Capitală cu o hemoragie internă, operația a avut succes, după aproximativ o oră în care medicii s-au străduit să facă tot ce au putut. 

De astfel, a fost nevoită să își anuleze ultimul concert de Revelion din Iași. Aceasta a făcut și declarații după intervenție, mulțumindu-le fanilor pentru susținere. Vedeta a postat înainte de operație poze cu ea purtând perfuzii și mască.

Irina este în prezent jurată la ”Vocea României”, difuzată pe Pro TV. Totodată, este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Aceasta a ținut ascuns diagnosticul pe care i l-au dat medici.

source:playtech.ro
0