Jennifer Lopez s-a căsătorit din nou

Publicat: 19 iulie 2022

Actrița și cântăreața americană în vârstă de 51 de ani Jennifer Lopez s-a căsătorit cu iubitul ei, actorul și regizorul laureat al Oscarului Ben Affleck. Cuplul s-a căsătorit în secret, ținând cont că timp de 17 ani publicitatea și atenția obsesivă a presei i-au împiedicat să fie împreună. 

Potrivit reporterilor, pe 16 iulie, cuplul a primit un certificat de căsătorie în comitatul Clark, Nevada, legându-și soarta la o ceremonie secretă din Las Vegas. Certificatul conține numele reale și complete ale vedetelor: Benjamin Geza Affleck și Jennifer Lynn Lopez.

Proaspeții căsătoriți înșiși nu au comentat încă această informație.

Pentru prima dată, Ben și Jennifer s-au logodit la sfârșitul anului 2002, dar aproape în ajunul nunții s-au despărțit, iar cântăreața a fost foarte supărată de despărțire. Motivul principal a fost atenția excesivă a presei pentru Ben.

„Am simțit că această zi fericită și sacră ar putea fi distrusă pentru noi, familiile și prietenii noștri”, au spus vedetele.

În următorii 17 ani, amândoi au reușit să creeze familii cu alte persoane, să devină părinți și să divorțeze. Ben a fost căsătorit cu Jennifer Garner, care i-a născut trei copii, iar Lopez i-a dat gemeni soțului ei Marc Anthony, de care s-a despărțit mai târziu. a avut apoi o relație de patru ani cu jucătorul de baseball Alex Rodoriguez. Cuplul s-a logodit chiar, dar apoi J. Lo a părăsit mirele după ce a aflat despre aventura lui cu o vedeta de reality show.

Singură, Jennifer nu a suferit multă vreme și deja în mai a zburat în vacanță cu Affleck într-o stațiune de schi din Montana. Reuniunea lor a fost cel mai mare eveniment din showbiz din 2021. Cuplul și-a confirmat relația în vară, de ziua de naștere a cântăreței. Apoi Ben i-a oferit o călătorie de neuitat pe un iaht de lux, care, potrivit zvonurilor, îi aparține lui Rinat Akhmetov.

source:Afisha.md
0