Johnny Depp are o nouă relație

Potrivit tabloidelor internaționale, Johnny Depp are o nouă relație. Actorul a fost văzut tot mai des în prezența Sophiei Hermann, o tânără de 33 de ani.

Tânăra locuiește în Marea Britanie și este una dintre protagonistele reality show-ului Made în Chelsea. A apărut pentru prima oară în sezonul șase al emisiunii difuzate de E4, retrăgându-se apoi pentru o perioadă de doi ani, scrie elle.ro.

Astăzi însă, Sophie a reluat filmările, fiind unul dintre membrii principali ai producției, alături de Ollie Locke, Olivia Bentley și Fredrik Ferrier. Surse apropiate celor doi au afirmat că Johnny și Sophie s-au cunoscut la începutul acestui an. Recent, aceștia ar fi fost surprinși la un hotel din Londra.

https://www.instagram.com/p/B_lC4QDlkWp/

Conform presei germane, Sophie „și-a scris numărul de telefon pe o bucată de hârtie și l-a strecurat printre corzile chitarei lui. De atunci, cei doi au început să vorbească foarte mult la telefon”.

În trecut, Johnny Depp a avut o relație extrem de tumultoasă cu Amber Heard. Cei doi s-au întâlnit în 2009 pe platoul de filmare de la The Rum Diary, s-au căsătorit în 2015, iar în mai 2016, actrița a fost cea care a deschis dosarul de divorț. Într-o declarație scrisă, PA Media afirma că actrița l-ar fi acuzat pe Johnny Depp de abuz fizic și verbal, mai exact „țipete, înjurături, amenințări, lovituri cu pumnii, cu picioarele, cu capul și cu palmele și sufocări”, precum și „un comportament extrem de manipulant și intimidant”.

În urma divorțului, Amber a primit suma de șapte milioane de dolari și a donat-o unei organizații care luptă împotriva violenței domestice și Spitalului de Copii din Los Angeles.

În prezent, actorul a intentat un proces împotriva editorului Dan Wootton și trust-ului News Group Newspapers (NGN), acuzându-i de calomnie, după ce tabloidul The Sun ar fi publicat în 2018 un articol descriindu-l pe actor ca fiind un soț abuziv.

Editorul ziarului contează pe mărturiile lui Amber pentru a-și dovedi nevinovăția. Johnny Depp, pe de altă parte, neagă afirmățiile fostei sale soții, numindu-le „bolnave” și „complet neadevărate”, și chiar o acuză pe ea de abuz fizic asupra lui.

source:Elle.ro
0