РУ / RO

Nu a fost găsit nimic

Specificați solicitarea Dvs.

LifeStyle
Traininguri
Семинар-практикум - ”День защиты родителей... от детей ”
ONLINE

7 iunie

Traininguri
Онлайн-курс: Performance management
ONLINE

de pe 15 iunie

Traininguri
Курс - Управление Персоналом
ONLINE

de pe 2 iunie

Diverse
Сбор рекомендаций. Разработка job offer
ONLINE

4 iunie

Kătălina Rusu a dezvăluit că ea și soțul său vor deveni părinți
17 octombrie, 09:441028

Sărbătoare mare în familia artistei! Pe lângă faptul că aniversează primul an de căsnicie, Kătălina Rusu a dezvăluit că ea și soțul său, Andrei Croitoru, vor deveni părinți.

Pe 14 octombrie 2019, Kătălina și soțul ei, Andrei, au sărbătorit 1 an de la cununia civilă și cea religioasă, care a avut loc în aceeași zi, transmite Știri.md cu referire la ea.md

Cu această ocazie specială, interpreta și-a felicitat alesul inimii, printr-un mesaj emoționant, dezvăluind totodată că cei doi au fost binecuvântați cu un copil.

„A trecut un an, dar parcă mai ieri mi-ai zâmbit cald, binecuvântați de părinți, de bunul Dumnezeu și sub acoperământul Maicii Domnului, ne-am jurat dragoste eternă. În tot acest răstimp, încercați de viață, am reușit să creștem dragostea unul față de altul, să ne întărim în credință și fiecare dimineață să o începem cu „Te iubesc” pe buze. Acum un an în această zi, am avut un soare blând care ne-a încălzit și ne încălzește inimile până în prezent. Nu încetez să-i mulțumesc Celui de sus pentru faptul că tu ești acel bărbat pe care l-am cerut de la El, pentru cel mai frumos cadou posibil la prima noastră aniversare, și-ți mulțumesc ție pentru familia pe care am creat-o, în care așteptăm cu nerăbdare un bebeluș și pentru faptul că fericirea noastră vine din lucruri mici. Suntem cei mai bogați, avându-ne unul pe altul!”, este mesajul plin de dragoste și recunoștință al artistei, adresat soțului, dar și lui Dumnezeu.

Ulterior interpreta a adăugat mai multe fotografii, împreună cu încă un mesaj emoționant: „Prima noastră aniversare și deja în trei, binecuvântați de bunul Dumnezeu și de Măiculița Domnului, cu cel mai frumos dar. Au fost emoții mari atunci, care pe parcursul unui an întreg au devenit puternice și mai calde. Îl iubesc mai mult decât în acea zi când am jurat dragoste în fața altarului, pentru că iubesc acum pentru doi, iar aceasta dragoste pulsează din doua inimi.

Amintim că frumoasa interpretă s-a căsătorit cu soțul său, Andrei Croitoru, un om de afaceri din Chișinău, anul trecut în data de 14 octombrie 2018.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

0 au distribuit articolul
Traininguri
Семинар-практикум - ”День защиты родителей... от детей ”
ONLINE

7 iunie

Traininguri
Онлайн-курс: Performance management
ONLINE

de pe 15 iunie

Traininguri
Курс - Управление Персоналом
ONLINE

de pe 2 iunie