Kim Kardashian a împlinit 39 de ani. Cum și-a sărbătorit aniversarea

Kim Kardashian a sărbătorit împlinirea a 39 de ani cu ajutorul surorii sale mai mici, Kylie Jenner. Mai exact, i-a permis lui Kylie să o machieze și a împărtășit experiența cu fanii care o urmăresc pe rețelele de socializare.

Pentru petrecerea pe care a organizat-o în weekend, Kim Kardashian a avut la dispoziție ajutorul unui makeup artist special, mai exact chiar sora ei. Kylie Jenner a fost cea care s-a ocupat de machiajul purtat de Kim la petrecere, iar clipul cu cele două a fost împărtășit și cu fanii lor de pe Instagram.



În clip se poate observa cum Kylie îi aplică lui Kim blush pentru a crea un look nude. Mai mult, Kim a glumit cu privire la modul în care Kylie își creează produsele de makeup atât de dorite de întreaga lume, spunând că aceasta este în plin proces creativ pentru că are pudră pe toată fața în timp ce o machia.


Kim a dezvăluit și cum a fost casa amenajată pentru petrecere, cu aranjamente din baloane amplasate în centrul mesei și litere aurii care compuneau mesajul „Happy Kim Day”, transmite elle.ro.

Petrecerea a fost organizată în casa lui Kris Jenner, însă aceasta a lipsit de la eveniment, ea fiind prezentă alături de iubitul ei la nunta lui Jennifer Lawrence cu Cooke Maroney.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Elle.ro
0