Kylie Jenner și Travis Scott s-au despărțit după 2 ani de relație

Potrivit mai multor surse, Kylie Jenner și Travis Scott iau o pauză în relație, cei doi formând un cuplu de 2 ani.

Kylie Jenner a participat fără Travis Scott la nunta lui Justin Bieber și se pare că există o explicație pentru acest lucru. Potrivit mai multor publicații din Statele Unite, cei doi s-ar fi despărțit pentru moment, transmite elle.ro.

„Ei iau o pauză, însă nu s-au despărțit definitiv. Au în continuare câteva probleme de încredere, care au apărut în urma stresului provocat de stilul lor de viață”, a declarat o sursă apropiată pentru People.

Kylie Jenner și Travis Scott au împreună o fiică, Stormi Webster, iar cei doi se pare că au decis să ia o pauză în urmă cu câteva săptămâni, cei de la TMZ fiind primii care au anunțat acest lucru.

Până acum reprezentanții celor doi nu au confirmat acest zvonuri. Totodată, Kylie Jenner nu a publicat niciun anunț legat de situația relației sale, ea postând pe Instagram poze de la nunta lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin, în care apare alături de fiica sa, Stormi.

Kylie Jenner și Travis Scott au fost văzuți ultima dată împreună la premiera documentarului rapper-ului, „Travis Scott: Look Mom I can Fly”, pe 28 august. Vestea despărțirii lor este una neașteptată, cei doi sărbătorind împreună ziua lui Kylie în urmă cu două luni în Europa. Ei au fost fotografiați sărutându-se și plimbându-se de mână pe străzile din Italia.

În plus, cei doi au vorbit recent despre relația lor pentru revista Playboy, dezvăluind cât de bine se înțeleg. „Noi râdem întotdeauna sau avem discuții foarte serioase”, a spus atunci fondatoarea Kylie Cosmetics.

Kylie Jenner și Travis Scott formează un cuplu din 2017, ei fiind văzuți împreună pentru prima dată la Coachella. Aceștia au devenit părinți în 2018, sarcina fiind ascunsă pe întreaga perioadă.

Află mai multe noutăți pe canalul nostru de Telegram - Afisha.md. 

source:Elle.ro
0